În prima zi de cantonament a echipei naționale înaintea meciurilor din septembrie, selecționerul tricolorilor și atacantul lui Reading vor fi LIVE cu suporterii și mass-media de la ora 15:00.

Evenimentul va fi organizat în cantonamentul tricolorilor de la Mogoșoaia, unde accesul este permis doar membrilor staff-ului și componenților lotului, în contextul special al pandemiei.

Pentru că suporterii trebuie să fie aproape de tricolori indiferent de context și pentru că ne dorim să păstrăm aceeași transparență în relația cu presa, vom utiliza un format nou pentru acțiunea media de la reunirea lotului.

Astfel, mâine, 30 august, de la ora 15:00, George Pușcaș și selecționerul Mirel Rădoi, în această ordine, vor răspunde întrebărilor presei.

  • Instituțiile media acreditate la partida România – Irlanda de Nord pot trimite întrebări pe mailul comunicare@frf.ro până mâine, ora 10:00. Întrebările vor fi adresate de echipa FRF.ro specificându-se instituția de presă care le-a adresat. Vă rugăm să menționați în mail pentru care dintre cei doi invitați este adresată fiecare întrebare.
  • Totodată, rugăm instituțiile interesate să specifice în mailul trimis în ce măsură doresc preluarea semnalului RTMP pentru propria transmisiune. Evenimentul va fi transmis live pe Facebook Echipa Națională și YouTube FRF TV.

LUPTĂM ÎMPREUNĂ!