Federația Română de Fotbal îi urează ”La Mulți Ani!”, multă sănătate și succes pe banca naționalei selecționerului Christoph Daum, care împlinește 63 de ani!

Născut pe 24 octombrie 1953, tehnicianul german are în palmares titlul în țara natală, în Austria și de trei ori în Turcia. A pregătit echipe importante precum FC Koln, Stuttgart, Bayer Leverkusen, Beșiktaș, Fenerbahce, Austria Viena și Club Bruges, colaborând cu jucători precum Michael Ballack, Jurgen Kohler, Roberto Carlos, Nicolas Anelka, Thomas Hassler, Matthias Sammer sau Bodo Ilgner.

Adunând aproape 400 de meciuri ca antrenor în Bundesliga, Christoph Daum a reușit să câștige titlul în Germania cu Stuttgart și să termine de șase ori pe podium, cu Leverkusen și Koln, echipă cu care a reușit și o promovare în primul eșalon german și pe care a dus-o în semifinalele Cupei UEFA.

Din iulie 2016 a fost numit selecționerul reprezentativei României, având deja trei meciuri pe banca tricolorilor: o victorie și două rezultate de egalitate.