România dispută în această lună ultimele meciuri din 2020. Iată jurnaliștii acreditați și regulile impuse de restricțiile pandemiei, cu mențiunea că programul media din MD-1 pentru fiecare partidă va fi comunicat în zilele următoare.

Mulțumim tuturor instituțiilor media și jurnaliștilor care și-au manifestat intenția de a participa la partidele echipei naționale din acest final de an și care reflectă activitatea tricolorilor, în contextul restricțiilor impuse de pandemie.

11 noiembrie, ora 19:00 – România-Belarus (amical, stadion „Ilie Oană” Ploiești)

Remiterea acreditărilor se va face la casieria stadionului în data de 10 noiembrie, interval orar 17:30-18:00, și 11 noiembrie, interval orar 16:30-17:00.

Lista jurnaliștilor acreditați este disponibilă AICI.

  • Accesul jurnaliștilor cu loc la masa presei se va face exclusiv pe la Intrarea Media, în urma testării temperaturii, iar purtarea măștii este obligatorie.
  • Accesul fotoreporterilor în stadion se va face prin zona dintre tribună și turn, din apropierea Intrării Media, în urma testării temperaturii, purtarea măștii fiind obligatorie.
  • Fotoreporterii vor ocupa locurile fixate în spatele celor două porți nu mai devreme de ora 18:00 (câte 4 în fiecare colț al terenului, în spatele panourilor publicitare); la finalul partidei, fotoreporterii vor părăsi terenul prin același loc.
  • La masa presei, jurnaliștii vor avea alocat propriul loc, pentru respectarea regulilor de distanțare socială și a regulilor din Protocolul UEFA
  • În contextul efectelor pandemiei și al Protocolului UEFA dedicat, nu se va organiza zonă mixtă la finalul partidelor, în schimb un jucător va fi prezent alături de selecționer la conferința de presă de după meci. În același timp, nu va fi organizată Media Working Area.

 

15 noiembrie, ora 21:45 – România-Norvegia (Liga Națiunilor, stadion „Arena Națională” București)

Remiterea acreditărilor se va face la în data de 14 noiembrie, interval orar 16:00-16:30 la intrarea MEDIA a Arenei Naționale și 15 noiembrie, interval orar 19:00-19:30 la recepția sediului FRF (Casa Fotbalului).

Lista jurnaliștilor acreditați este disponibilă AICI.

  • Accesul jurnaliștilor cu loc la masa presei se va face, în complex, exclusiv prin Intrarea Maior Coravu, iar în stadion, exclusiv pe la Intrarea Media, în urma testării temperaturii, iar purtarea măștii este obligatorie
  • Accesul fotoreporterilor în complex se va face exclusiv prin Intrarea Maior Coravu, iar pe teren se va face prin tunelul Sud, cel de lângă intrarea echipelor, în urma testării temperaturii, purtarea măștii fiind obligatorie
  • Fotoreporterii vor ocupa locurile fixate în spatele celor două porți nu mai devreme de ora 20:00 (câte 4 în fiecare colț al terenului, în spatele panourilor publicitare); la finalul partidei, fotoreporterii vor părăsi terenul prin același tunel Sud, având acces la sala de conferințe prin Intrarea Media
  • La masa presei, pentru respectarea regulilor de distanțare socială și a regulilor din Protocolul UEFA, fiecare jurnalist va ocupa primul loc din stânga (orientarea fiind dinspre terenul de joc) al fiecărui modul de trei scaune, conform repartiției ce va fi afișată la capătul fiecărui rând.
  • În contextul efectelor pandemiei și al Protocolului UEFA dedicat, nu se va organiza zonă mixtă la finalul partidelor, în schimb un jucător va fi prezent alături de selecționer la conferința de presă de după meci. În același timp, nu va fi organizată Media Working Area.

 

18 noiembrie, ora 21:45 – Irlanda de Nord-România (Liga Națiunilor, stadion “Windsor Park” Belfast)

Potrivit informării primite de la Federația de Fotbal din Irlanda de Nord, jurnaliștii români ar urma să fie supuși unei carantine de 14 zile după intrarea în această țară. În acest context, nu vor fi reprezentanți media din România la această partidă.