Pe parcursul lunii decembrie, suporterii României au votat pe www.peluzatricolora.ro cea mai spectaculoasă reușită a echipelor naționale din acest an.

În competiția care s-a desfășurat în sistem eliminatoriu (optimi-sferturi-semifinale-finală) s-au aflat 16 tricolori și tricolore, de la categoria Under 15 până la seniori și senioare.

În perioada 29-30 decembrie 2022, fanii au votat duelul din finala competiției: Isabela Lazăr, care a înscris direct din corner într-un meci al junioarelor U17 contra Bosniei-Herțegovina, sau Iustin Răducan, cu o execuție specială, preluare peste adversar și voleu, în partida României U18 în fața Serbiei.

Învingător a fost Iustin Răducan, care a primit 55% din totalul voturilor în finală. Acesta va primi trofeul ”Golul Anului 2022”!

Vezi mai jos VIDEO cu cele două reușite din finala competiției!

Și fanii care au votat sunt răsplătiți! Pe lângă punctele obținute în clasamentul ”Suporterii anului 2022” pentru fiecare vot, 15 dintre aceștia au câștigat, prin tragerea la sorți din 31 decembrie 2022, 5 tricouri ale României, 5 tricouri de prezentare și 5 mingi de joc Joma. 

  • Tricou de joc: Constantin Tache, Andrei Tamsa, Otilia Bran, David Rizea, Liviu Indricau
  • Tricou de prezentare: Emanuel Orțan, Ionuț Daniel Florea, Bianca Tig, Diana Preda, Teodora Ungureanu
  • Mingi: Darius Suciu, Marius Grigoraș, Stelian Țonea, Alexandra Mitra, Sergiu Bîrdăcel

Câștigătorii vor fi contactați prin e-mail în următoarele zile.

Ianis Hagi, cel mai frumos gol din 2021

Anul trecut, câștigătorul trofeului a fost Ianis Hagi pentru golul marcat în partida cu Germania. El l-a învins în finală, la numărul de voturi, pe Albert Hofman.

În precedenții ani au mai câștigat trofeul pentru golul anului: Nicolae Stanciu (2016, 2017), Isabelle Mihail (2018), Florinel Coman (2019) și Alexandru Maxim (2020).