Vineri, 25 martie, de la ora 20:15, naționala României o întâlnește pe cea a Greciei într-o partidă amicală ce va avea loc pe stadionul Steaua.

Partida aduce revenirea fanilor tricolori pe stadion, după ce România a încheiat 2021 cu tribunele goale și în contextul în care, începând din martie, au fost eliminate restricțiile privind accesul spectatorilor la evenimente sportive.

Biletele la partida România – Grecia sunt disponibile online pe site-urile bilete.frf.ro și bilete.ro. Prețul variază între 35 lei (peluze) și 60 lei (tribună).

INTRĂ AICI PENTRU A CUMPĂRA BILETE LA ROMÂNIA – GRECIA!

În zilele dinaintea jocului, biletele vor fi disponibile și la casieria stadionului Steaua, conform următorului program:

  • Joi, 24 martie, între orele 11:00 – 19:00
  • Vineri, 25 martie, între 12:30 și până la startul meciului

Copiii cu vârsta sub 14 ani au acces gratuit în zona destinată familiilor ”Tribuna 2 Family Zone”, alegând tipul biletului (copil) în efectuarea comenzii. Datele copiilor trebuie, de asemenea, introduse în comandă pentru a le fi eliberate bilete cu valoare zero.

Întrucât din această lună au fost ridicate restricțiile de acces la evenimente sportive, nu mai este necesară prezentarea certificatului digital COVID. Accesul pe stadion al fiecărei persoane, indiferent de vârstă, se face în baza unui bilet valabil în format digital sau printat și a actului de identitate.