Foto: Răzvan Păsărică/SPORT PICTURES

Intră în concursul ”Suporterii anului” în aplicația Fan Arena by FRF! Fă-ți cont sau loghează-te cu contul deja existent și poți câștiga superpremii pe parcursul întregului an!

Timp de 5 zile, fanii naționalei au votat tricolorul lunii martie, în baza evoluțiilor de la club și naționale. Au fost nominalizați 5 fotbaliști, iată clasamentul final, cu Dennis Man câștigător:

1. Dennis Man 82,5% (10 puncte*)
2. Ștefan Baiaram 10,4% (6 puncte)
3. Louis Munteanu 4,2% (3 puncte)
4. Deian Sorescu 1,6%
5. Bogdan Racovițan 1,3%

* Puncte acumulate în clasamentul ”Tricolorul anului 2024”

Descarcă Fan Arena by FRF din App Store (iOS) sau Google Play (Android), creează-ți cont cu adresa de e-mail (sau folosește un cont FRF.tv deja existent ca să te loghezi) și intră în Peluza Tricoloră! Dacă ai deja aplicația mobilă Fan Arena by FRF în telefon, asigură-te că ai actualizat cu ultima versiune din App Store / Google Play.

Și unul dintre utilizatorii din Fan Arena by FRF a fost desemnat câștigător. În urma tragerii la sorți din 6 aprilie 2024, dintre toți cei care au votat tricolorul lunii martie, Valentin Jucan a fost desemnat câștigător al premiului de etapă (echipament în valoare de 1.000 RON – trening de prezentare, tricou de prezentare, hanorac). Câștigătorul va fi contactat pentru a afla cum va intra în posesia premiului.

Votează tricolorul lunii, ghicește scorul la meciurile echipelor naționale și votează golul anului, la final de 2024! Poți câștiga premiile de etapă sau de eveniment și punctezi în clasamentul final. În plus, pe parcursul anului, vor fi introduse și alte modalități de a puncta în ierarhia ”Suporterii anului 2024”. MARELE PREMIU va fi o experiență unică la un meci din deplasare alături de Echipa Națională!

Ce mai poți câștiga:

– Lunar, un pachet format dintr-un trening de prezentare, tricou de prezentare, hanorac;

– Un tricou de joc după fiecare meci al naționalelor de seniori, U21 și U20;

– La final de an, pe lângă marele premiu, un kit de suporter, tricouri de joc, mingi, bilete la meciurile României.

Descarcă Fan Arena by FRF din App Store (iOS) sau Google Play (Android) și intră în concurs!