Federația Română de Fotbal și Banca Transilvania au semnat un nou angajament, prin care BT, ca sponsor al Echipei Naționale, susține fotbalul românesc – de la dezvoltarea și promovarea tinerelor talente și, de acum înainte, până la cel mai înalt nivel, echipa națională de seniori.

Noul angajament este pe un an, cu posibilitatea de prelungire. Banca Transilvania își reafirmă cu această ocazie angajamentul de a contribui la oferirea celor mai bune condiții pentru dezvoltarea jucătorilor și pentru atingerea performanței.

Răzvan Burleanu, președintele FRF, a declarat: “Parteneriatul nostru cu Banca Transilvania este un pilon esențial în construirea viitorului echipei naționale a României. Împreună, ne concentrăm eforturile pe dezvoltarea tinerelor talente, pe pregătirea lor adecvată și pe crearea unei platforme solide pentru a atinge performanța. Suntem recunoscători pentru sprijinul constant al Băncii Transilvania, suntem convinși că, prin efortul nostru comun, vom continua să oferim tricolorilor cele mai bune condiții de pregătire și suntem încrezători că rezultatele se vor vedea cât mai curând.

Omer Tetik, director general Banca Transilvania, a afirmat:“Ne bucurăm să continuăm colaborarea cu Federația Română de Fotbal și să contribuim la dezvoltarea sportului pe care românii îl iubesc cel mai mult. Este o investiție mai ales în viitor, pentru tinerii care visează să devină viitorii campioni, să reprezinte România”.

Banca Transilvania susține echipele naționale de juniori U19, U18, U17, U16, U15 din 2021, an în care a devenit, de asemenea, partenerul U21, echipă calificată la Campionatul European de Fotbal (EURO 2021).