”Am spus ieri, la conferința de presă, înainte de a afla decizia UEFA, că am fi avut nevoie de suporteri pe stadion mai mult ca oricând. Atât eu, cât și jucătorii, am fost încântați să aflăm că vom juca împotriva Finlandei, un meci foarte important pentru calificarea la EURO, cu suporteri în tribună. Și mai mare ne-a fost bucuria să auzim că stadionul ar putea fi plin la ora meciului! Sper ca băieții să fie în cea mai bună formă și să învingem un adversar complicat. Dar cu susținerea atâtor români, din tribune și, poate, din fața televizoarelor, dorința jucătorilor de a învinge și de a fi cu un pas mai aproape de EURO va fi și mai mare”, a declarat selecționerul Anghel Iordănescu pentru site-ul FRF.ro. 
 
”Ne bucurăm că s-a decizia UEFA a fost suspendată si că vom avea fanii în tribune. Sper ca la ora meciului să avem un stadion plin care să ne ajute să câștigăm și să facem înca un pas spre ceea ce ne dorim cu toții: calificarea la EURO!”, a spus Răzvan Raț pentru FRF.ro. 
 
”Mă bucur enorm pentru toți fanii noștri care ne-au încurajat atunci când știam că vom disputa meciul cu Finlanda cu porțile închise și care, acum, vor putea fi aproape de noi! Joi, ne dorim un succes pe care să îl dedicăm tuturor românilor care ne-au susținut în această campanie de calificare la EURO” este mesajul lui Gabriel Torje pentru suporterii ”tricolorilor”. 
 
Meciul România – Finlanda, contând pentru preliminariile EURO 2016, este programat joi, 8 octombrie, de la ora 21:45, pe Arena Națională.