Reprezentativa României se reunește pe 3 octombrie la Centrul Național de Fotbal Mogoșoaia pentru a pregăti următoarele două partide din preliminariile Campionatului Mondial, cu Armenia, la Erevan, meci care se va desfășura pe 8 octombrie, și cu Kazahstan, întâlnire programată la Astana, pe 11 octombrie.

Programul media din săptămâna premergătoare celor două partide:

Luni, 3 octombrie
► 17:00 – antrenament deschis integral presei
► 19:00 – sesiunea de interviuri exclusive cu jucătorii echipei naționale

Rugăm instituțiile media să trimită la adresa de e-mail comunicare@frf.ro, până pe 30 septembrie, ora 12:00, numele jucătorilor pe care doresc să îi intervieveze în cadrul acestei sesiuni, precum și datele jurnaliștilor care vor participa la antrenamentul deschis. Opțiunile pentru interviuri pot viza jucătorii componenți ai lotului cu mențiunile că fiecare instituție media poate solicita cinci jucători (doi plus trei rezerve), urmând să primească la interviu doi fotbaliști. Precizăm că jucătorii desemnați să participe la conferințele de presă programate în săptămâna respectivă și cei care vor participa la acțiunile sponsorilor nu vor fi disponibili și pentru sesiunea de interviuri exclusive. Vineri după-amiază, fiecare instituție media va fi contactată pentru confirmarea jucătorilor pe care îi va intervieva.

Miercuri, 5 octombrie
► 10:00 – antrenament deschis presei primele 15 minute
► 12:15 – conferință de presă a unui jucător, urmată de cea a selecționerului Christoph Daum

Vineri, 7 octombrie
► 08:30 – plecarea echipei naționale în Armenia

Revenirea la București este programată imediat după meciul cu Kazahstan.

Reamintim că până pe 29 septembrie 2016, ora 12:00 reprezentanții mass-media pot trimite solicitările lor nominale pentru cele două partide la adresa de e-mail paul.zaharia@frf.ro.

Jurnaliștii care vor face deplasarea sunt rugați să nu se cazeze în hotelurile unde vor sta componenții echipei naționale: Radisson Blu Hotel din Erevan și Rixos President Hotel din Astana.