Echipa națională a României se reunește duminică, 4 iunie, la Centrul Național de Fotbal de la Mogoșoaia pentru a pregăti partidele cu Polonia, 10 iunie, la Varșovia, din preliminariile Campionatului Mondial, și cu Chile, 13 iunie, la Cluj Napoca.

Programul media din săptămâna premergătoare celor două meciuri este:

Duminică, 4 iunie
– ora 17:00 – antrenament deschis integral presei
– ora 18:15 – sesiune de autografe și poze
– ora 18:45 – interviuri exclusive

Rugăm insituțiile media să trimită pe adresa de e-mail comunicare@frf.ro, până vineri, 2 iunie, ora 10:00, numele jucătorilor pe care doresc să-i intervieveze în cadrul aceste sesiuni, precum și datele jurnaliștilor care vor participa la antrenamentul deschis. Opțiunile pentru interviuri pot viza jucătorii componenți ai lotului cu mențiunile că fiecare instituție media poate solicita maximum doi jucători, iar jucătorii desemnați să participe la conferințele de presă programate înaintea meicurilor Polonia – România și Români – Chile, precum și cei care vor participa la acțiunile sponsorilor, nu vor fi disponibili pentru sesiunea de interviuri exclusive:  Bogdan Stancu, Denis Alibec, Ciprian Tătărușanu, Alexandru Chipciu, Nicolae Stanciu, Florin Andone, Vlad Chiricheș și Costel Pantilimon.

Marți, 6 iunie
– ora 13:00 – conferință de presă Christoph Daum plus un jucător

Joi, 8 iunie
– ora 12:30 – conferință de presă Ionuț Badea, Rudi Verkempinck și un jucător

Vineri, 9 iunie (Varșovia)
– ora 18:00 – conferință de presă Christoph Daum și un jucător
– ora 18:30 – antrenament oficial România deschis  presei pentru 15 minute

* orele sunt cele ale Poloniei

Partida Polonia-România este programată pe 10 iunie, de la ora 20:45 (ora locală), la Varșovia. Rugărm reprezentanții mass media care vor face deplasarea în Polonia să nu se cazeze la hotelul Intercontinental, acolo unde va sta echipa națională a României.