De azi, 16 septembrie a.c., până vineri, 4 octombrie a.c., ora 12.00, se va derula procesul de acreditare (presă și foto) pentru ultimele două jocuri, pe care echipa noastră națională le va disputa în grupa D a preliminariilor Cupei Mondiale FIFA 2014, contra Andorrei (Estadio Comunal din Andorra La Vella, 11 octombrie a.c., ora 20.30 – adică, 21.30 – ora României) și Estoniei (Arena Națională din București, 15 octombrie a.c., ora 21.00).

Așteptăm solicitările dumneavoastră (NOMINALE pentru meciul din Andorra, NUMERICE pentru cel de la București) exclusiv prin e-mail, la cunoscuta adresă: paul.zaharia@frf.ro

Delegația noastră va decola spre Barcelona, de pe aeroportul "Henri Coandă", la bordul unei curse charter, pe 9 octombrie a.c., la ora 14.30, drumul de la Barcelona până în Andorra urmând să fie efectuat cu autocarul. Cazarea a fost stabilită la "Andorra Park Hotel", rugămintea fiind ca jurnaliștii acreditați să nu se cazeze în același hotel cu naționala.

Tricolorii se vor îmbarca tot într-o cursă charter și tot la Barcelona, spre București, a doua zi după meci, adică pe 12 octombrie a.c., la ora 14.00.

Vă mulțumim pentru înțelegere și colaborare!