Viorel Moldovan, antrenorul secund al echipei naționale, va fi prezent miercuri, 8 iunie, de la ora 13:00, la conferința de presă de la Centrul Media (175 rue de Paris, 60520 La Chapelle-en-Serval).

El va fi urmat la întâlnirea cu jurnaliștii, de la ora 13:30, de jucătorii Răzvan Raț și Gabriel Torje.

Reamintim că joi, 9 iunie, în preziua meciului de deschidere, echipa națională a României va susține antrenamentul oficial pe Stade de France la ora 16:30. Primele 15 minute vor fi deschise reprezentanților presei. Mai devreme, începând cu ora 15:45, la stadion va avea loc conferința de presă a selecționerului Anghel Iordănescu, însoțit de doi dintre jucători.

În aceeași zi, la ora 17:45, va avea loc conferința de presă a Franței, urmată, de la ora 18:30, de ședința de pregătire care va fi deschisă primul sfert de oră.

Ca regulă generală, prioritate la accesul în Centrul Media au reprezentanții instituțiilor media acreditate la Euro 2016 și ai instituțiilor media din țările reprezentate în grupa A.

În cazul instituțiilor de presă neacreditate la Euro 2016, accesul este permis doar pentru un reporter și un cameraman (în cazul televiziunilor), un reporter și un fotoreporter (în cazul presei scrise și online).

Accesul se face exclusiv în baza actului de identitate și a legitimației de serviciu.