Din 17 mai în cinematografele din toată țara, distribuită de Forum Film, povestea calificării tricolorilor la EURO 2024 propune o perspectivă unică și autentică asupra călătoriei echipei naționale spre turneul final din Germania.

Acces fără precedent pentru suporteri în culisele antrenamentelor și meciurilor, secretele momentelor-cheie care au bucurat milioane de români, emoții, sacrificii, încordare și sărbătoarea finală. Toate sunt parte din filmul În inima Naționalei – Din vestiar până în Germania, regizat de Remus Achim!

Dar care sunt cifrele spectaculoase care susțin realizarea acestui proiect în premieră pentru sportul românesc? Repere care pun în lumină eforturile echipei ce a realizat producția dar care subliniază și dimensiunea surprizei pe care o vor avea spectatorii!

160 de ore de material video la baza filmului!

În inima Naționalei – Din vestiar până în Germania” este povestea nefardată a drumului parcurs de tricolori de la startul preliminariilor EURO 2024 până la obținerea calificării la turneul final.

Așadar, spectatorii vor descoperi cele mai interesante momente din aproape 1.000 de minute de video reprezentând cele 10 partide disputate de România în 2023, imagini în exclusivitate din vestiarul și din cantonamentul tricolorilor, interviuri speciale și multe alte surprize!

Per total, 160 de ore de material video din care s-a realizat filmul.

Filmări realizate în 8 țări

Dincolo de țările acoperite prin filmările realizate pe parcursul preliminariilor, Andorra, Kosovo, Elveția și Ungaria, unde am jucat contra reprezentativelor din Belarus și Israel, echipa de producție a filmului a realizat interviuri și alte filmări cu jucătorii atât pe teritoriul României, cât și în Italia, Arabia Saudită și Spania, la cluburile unde activează o parte dintre ei.

Sunt 8 țări de pe două continente în care s-a filmat parcursul tricolorilor spre EURO 2024!

22 de interviuri speciale

O componentă specială a filmului o reprezintă interviurile filmate cu minimum 4 camere fiecare și în care sunt protagoniști fotbaliștii tricolori, membrii staff-ului echipei naționale, jurnaliștii care au urmărit îndeaproape parcursul României în preliminarii.

Nu mai puțin de 22 de interviuri care potențează proiectul și oferă românilor o perspectivă amplă asupra tuturor trăirilor și momentelor din spatele sărbătorii trăite împreună!

100 de ore de filmări din culisele tricolorilor

Pentru prima oară camera video a intrat cu adevărat în culisele unei echipei naționale și împărtășește acum publicului radiografia elocventă a vieții din spatele gazonului și a meciurilor.

Sunt peste 100 de ore de filmări din cantonamentele echipei naționale, din timpul antrenamentelor, al deplasărilor în străinătate, totul pas cu pas și etapă cu etapă documentat! În plus, 4 ore de imagini chiar din vestiarul tricolorilor, dinaintea meciurilor, din pauze și de la finalul acestora!

21 specialiști în producție

Dincolo de munca regizorală a lui Remus Achim, un veritabil lot de profesioniști a contribuit la realizarea producție. Este vorba de 7 specialiști video care au realizat filmările propriu-zise, 3 editori video, 4 documentariști și specialiști în comunicare, 2 coordonatori pentru sonorizare, 2 scenariști și alți 2 pentru colorizarea filmului!

Nu uita! Din 17 mai, în cinematografele din toată țara te așteaptă În inima Naționalei – Din vestiar până în Germania”.