Sala Sporturilor din Vaslui a găzduit luni seară meciurile din semifinalele „Final Eight”-ului Campionatului Național U19 la futsal! Viitorul 2010 Buzău și Clujana Cluj au învins, la capătul a două partide electrizante, cu același scor, 4-3, și azi se vor confrunta cu trofeul pe masă! Meciul va fi transmis live pe canalul de Youtube FRF TV și pe pagina de Facebook Futsal România.

Iată rezultatele de ieri:
Informatica Timișoara – Viitorul 2010 Buzău 3-4 (0-0)
Clujana Cluj – KSE Târgu Secuiesc 4-3 (3-3)

Programul zilei de marți:
Finala mică, ora 14.30:
Informatica Timișoara – KSE Târgu Secuiesc
Finala mare, ora 17.00:
Viitorul 2010 Buzău – Clujana Cluj

„Am văzut din nou două meciuri atractive, dramatice chiar, cu două învingătoare-surpriză, Viitorul și Clujana, două echipe care au crescut foarte mult în ultima perioadă. Formațiile din Buzău și din Cluj au progresat față de turneul final al Cupei României, ceea ce trebuie să ne bucure. Am descoperit jucători de perspectivă, care sunt viitorul futsalului din România. Inter Vaslui, chiar dacă a pierdut încă din sferturile de finală mi se pare o echipă promițătoare. După doar un an de activitate au reușit să ajungă în Final Eight-ul Campionatului Național U19 la futsal, ceea ce reprezintă un pas înainte. Organizarea turneului, aici, la Vaslui, a fost o alegere perfectă. Toată lumea a muncit ca turneul să iasă bine”, a declarat, pentru www.frf.ro, Endre Kacso, directorul turneului final de la Vaslui și selecționerul reprezentativelor U17 de băieți și fete ale României.

Iată rezultatele înregistrate duminică, în sferturile de finală ale „Final Eight”-ului Campionatului Național U19 la futsal:

Informatica Timișoara – Dunărea Călărași 5-1 (2-1)
FK Odorheiu Secuiesc – Viitorul 2010 Buzău 6-7 (2-2; 4-4) după executarea loviturilor de departajare
Inter Vaslui – Clujana Cluj 8-9 (1-2; 5-5) după executarea loviturilor de departajare
Sănătatea Dărăbani – KSE Târgu Secuiesc 4-8 (2-4)