Pentru echipa de futsal CS United Galați, campioana României, urmează o nouă aventură în cea mai importantă competiție intercluburi din lume! Aventura va începe chiar de astăzi, joi, 4 iulie, când „tigrii” își vor afla adversarele din Main Round-ul UEFA Futsal Champions League.

Sezonul 2024-2025 al Ligii Campionilor va debuta pe 20 august, când sunt programate primele etape ale turului preliminar (20–25 august), fază de care campioana României este „scutită”. CS United Galați va intra direct în Main Round (grupele principale) ale căror meciuri sunt programate în perioada 22-27 octombrie.

Meciurile din Elite Round sunt programate 26 noiembrie – 1 decembrie (tragerea la sorți – 31 octombrie).
Finala UEFA Futsal Champions League se va juca la începutul lunii mai a anului viitor (1 sau 2 și 3 sau 4 mai)
„Conform site-ului oficial UEFA, campionii României pot juca această fază Ligii Campionilor la Palma de Mallorca, Bruxelles, la Almaty (Kazakhstan) sau la Priștina (Kosovo), acestea fiind cele patru gazde ale mini-turneelor din Main Round. În afara echipelor care reprezintă cele patru orașe gazdă, United Galați ar mai putea întâlni pe Haladás (Ungaria), Plzeň (Cehia) sau pe Sporting Lisabona”, a anunțat CS United Galați.
În sezonul trecut al UEFA Futsal Champions League, United Galați a evoluat în Grupa a 4-a a Main Round-ului, desfășurată la Rogatec, în Slovenia, grupă din care au mai făcut parte formațiile Benfica Lisabona, Étoile Lavalloise și gazdele de la FK Dobovec. Gălățenii au încheiat pe ultimul loc, după o remiză și două înfrângeri.
Deținătioarea trofeului este formația spaniolă AE Palma Futsal.