Foto: CS United Galati

Sala Sporturilor din Galați găzduiește astăzi, de la ora 18.00, meciul dintre CS United Galați și FK Odorheiu Secuiesc, confruntare contând pentru etapa a 4-a a play-off-ului Ligii 1 la futsal.

Partida poate fi decisivă în stabilirea primei finaliste a campionatului. Dacă învinge în această seară, CS United Galați se va califica pentru a treia oară consecutiv în marea finală. În precedentele finale, moldovenii au pierdut în fața formațiilor Autobergamo Deva (2017) și Informatica Timișoara (2018).

„Vrem să învingem și să ne calificăm în marea finală înaintea ultimului joc de la Deva. Suntem la mâna noastră. Sunt sigur că suporterii noștri vor fi din nou alături de noi, iar la final vom sărbători împreună calificarea”, a declarat Florin Ignat, antrenorul-jucător al celor de la United.

Fără vreo șansă de a mai prinde finala Ligii I la futsal, FK Odorheiu Secuiesc a sosit la Galați hotărâtă să-i facă viața grea formației de la malul Dunării. Harghitenii au de luat o revanșă după ce în acest sezon nu au reușit decât un egal, 3-3, pe teren propriu în fața gălățenilor, care au două victorii, 4-2 în sezonul regular, pe teren propriu, și 5-2 în play-off la Odorheiu Secuiesc.

Clasament Grupa 2

CS United 9 puncte
Autobergamo 4 puncte
FK Odorheiu Secuiesc 0 puncte

Rezultate

Futsal Klub Odorheiu Secuiesc – CS United Galaţi 2-5 (0-1)
Autobergamo Deva – FK Odorheiu Secuiesc 6-1 (2-1)
CS United Galați – Autobergamo Deva 2-1 (1-1)

Program

etapa a 4-a:
vineri, 19 aprilie, ora 18.00
CS United – FK Odorheiu Secuiesc

etapa a 5-a:
joi, 25 aprilie, ora 18.00
Futsal Klub Odorheiu Secuiesc – Autobergamo Deva

etapa a 6-a:
sâmbătă, 4 mai
Autobergamo Deva – CS United Galați

ARTICOL DE ADI DOBRE