Fost selecționer al primei reprezentative de futsal a României, iar în ultimii ani al naționalei Ungariei, spaniolul Sito Rivera e unul dintre cei mai cunoscuți și respectați antrenori din futsalul european.

Prezența sa la Galați a fost explicată de Toader Ștefu, președintele echipei CS United: „Putem spune, fără echivoc, că domnul Rivera este mentorul lui Cosmin Gherman și a venit la Galați pentru a evalua activitatea lui de până acum, dar și prestația echipei noastre. Este un mare eveniment, domnul Sito Rivera punând umărul la creșterea nivelului fotbalului în sală din România. Este un brand mondial în futsal, iar prezența domniei sale la antrenamentele formației United Galați este mai mult decât o lovitură de imagine. Mă bucur că-l apreciază pe antrenorul nostru, Cosmin Gherman, căruia îi urez să-i calce pe urme vestitului selecționer spaniol”.

Cosmin Gherman, antrenorul echipei United Galați, a susuținut mereu că Sito Rivera i-a influențat decisiv cariera și că îi va purta mereu un respect deosebit. Tehnicianul spaniol va rămâne la Galați până la sfârșitul săptămânii. Luni, 30 octombrie, United va juca pe teren propriu cu Futsal Klub Odorheiu Secuiesc, într-o partidă contând pentru etapa a 8-a a Ligii I la futsal. După șapte etape disputate în actualul sezon, formația gălățeană e pe locul patru în clasament, la două puncte de trioul fruntaș format din Autobergamo Deva, Informatica Timișoara și Futsal Klub Odorheiu Secuiesc. Echipa lui Cosmin Gherman a contabilizat cinci victorii și o înfrângere.