Mâine, de la ora 18.00, tot la Galați, se va disputa cel de-al doilea meci al finalei. După această partidă, duelul se mută la Deva pentru alte două jocuri.

Prima partidă a finalei dintre United și Autobergamo a început excelent pentru gălățeni. Susținuți din nou de un public frenetic, băieții lui David Asandei au deschis scorul după doar două minute de joc, prin căpitanul Viorel Cojoc. Din acel moment, „multinaționala” lui Florin Ignat a pornit într-o veritabilă cursă de urmărire a liderului sezonului regular. Pe fondul dominării echipei Autobergamo Deva, gălățenii au ratat câteva situații bune de a marca și de a se desprinde în învingătoare. În finalul jocului, Florin Ignat a riscat, scoțând portarul. În cele din urmă, Autobergamo Deva a reușit să egaleze, prin Cristi Matei, iar primul meci al finalei a intrat în prelungiri!

Cum nici în timpul suplimentar nu s-a marcat, deși ocazii au fost la ambele porți, învingătoarea a fost stabilită la „loteria” loviturilor de departajare. United a transformat trei lovituri consecutive, prin Lascu, Viorel Cojoc și Al-Ioani. Autobergamo Deva nu a reușit să transforme decât o lovitură! Scorul la „penalty”-uri a fost 3-1 pentru United!