C.S. KSE Târgu Secuiesc a demarat de aproape o lună pregătirile pentru noul sezon al Ligii I la futsal. "Obiectivul pentru anul viitor rămâne acelaşi, calificarea în play-off", a declarat, pentru www.frf.ro, Szabo Vincze, preşedintele clubului.

Anul trecut, KSE a încheiat sezonul regular pe locul şase, obţinând calificarea în play-off, dar a avut ghinionul să întâlnească în "sferturi" un adversar redutabil, Autobergamo Deva, care a tranşat duelul după doar două partide, 7-2 la Târgu Secuiesc şi 4-2 pe teren propriu.

"Am demarat cu o formulă nouă, cu o altă filozofie. Nu mai avem în lot niciun jucător străin. Ne vom baza pe viitor doar pe jucători locali. Mergem pe mâna lor. Încercăm să facem treabă cu aceşti băieţi tineri şi sunt convins că în 2-3 ani ne vom bate cu echipele de top din Liga I", a spus Szabo Vincze.

KSE a renunţat şi la serviciile antrenorului spaniol David Sanchez, de echipă ocupându-se acum "tandemul" Csulak Attila – Gazda Jozsef. Primul a făcut parte sezonul trecut din staff-ul lui Sanchez.

Szabo Vincze e convins că noua politică va atrage şi mai mulţi spectatori la meciurile echipei KSE. "Oricum aveam 500-700 de oameni la meciurile de pe teren propriu. Cei din Târgu Secuiesc sunt atraşi de futsal. Acum, când vor vedea în teren oameni pe care îi văd şi pe stradă în fiecare zi, prieteni ai lor, sunt sigur că vor fi şi mai mulţi", spune preşedintele C.S. KSE Târgu Secuiesc.

Printre tinerii care vor evolua pentru KSE în viitorul sezon se află şi doi tineri de doar 16 ani, pe care conducerea clubului pariază! E vorba de Rancz Attila şi Daczo Alpar.