Meciul se va desfășura pe teren neutru, la Lugoj, de la ora 20.00.
Partida, care se anunță una deosebit de spectaculoasă, va fi în același timp și un duel interesant între cei doi antrenori-jucători, colegi de echipă națională, Robert Lupu (Informatica) și Florin Ignat (Autobergamo).

Supercupa României e un meci deschis oricărui rezultat, e o sărbătoare. Noi ne-am câștigat acest drept prin victoria din finala Cupei. E clar, Autobergamo, mai ales după ultimele transferuri, e favorită, așa cum a fost și în finala Cupei. Ne vom juca însă șansa, vom trage cu dinții pentru a câștiga un nou trofeu pentru Timișoara”, a spus Robert Lupu, antrenorul-jucător al echipei Informatica Timișoara și al primei noastre reprezentative.

Suntem nerăbdători să începem noul sezon. Pauza a fost cam lungă, chiar dacă noi și United Galați am încheiat ultimele sezonul trecut. Am avut o perioadă de pregătire foarte grea, dar necesară, un turneu, Cupa Cetății la Deva, foarte util. Cred că suntem pregătiți să începem treaba. Supercupa de la Lugoj e primul meci oficial. Orice se poate întâmpla într-o asemenea confruntare, e doar un singur meci și, în plus, e un trofeu pus în joc! E bine că se joacă la Lugoj, pentru popularizarea futsalului”, a declarat Florin Ignat, antrenorul-jucător al campioanei Autobergamo Deva.

Primăria din Lugoj a reușit ca înaintea confruntării dintre cele două mari forțe ale futsalului românesc să organizeze un alt eveniment deosebit, o partidă între „Gloriile Banatului" și "Gloriile României”! În fruntea "Gloriilor Banatului" se va afla fostul internațional Iosif Rotariu, în timp ce "Gloriile României" vor fi conduse în teren de Miodrag Belodedici! Confruntarea va avea un scop caritabil, toate încasările urmând să fie donate Kasandrei Rotariu.