Liga 1 la futsal a programat duminică, 6 octombrie, două meciuri contând pentru etapa a patra, runda urmând să se încheie astăzi cu derby-ul Harghitei, confruntarea dintre FK Odorheiu Secuiesc și Imperial WET Miercurea Ciuc.

Lovitura de începere a etapei a patra s-a dat la Cluj, acolo unde s-au întâlnit CFF Clujana și Informatica Timișoara. Cu un moral bun după succesul de pe teren propriu cu Autobergamo Deva din runda precedentă, Informatica s-a impus clar la Cluj, scor 8-1 (4-0).

A fost meciul sârbului Stojan Milovac, care după ce a deschis scorul după doar 72 de secunde de joc, a mai marcat de patru ori! Celelalte reușite ale bănățenilor au fost semnate de Valentin Ilaș (o “dublă”) și Darko Ristic. Clujenii au punctat prin Kis Robert atunci când scorul era deja 7-0 pentru Informatica.

Cu trei goluri marcate în înfrângerea cu United Galați din prima etapă, scor 3-4, cu un altul reușit în meciul cu Autobergamo Deva, 5-2, și cinci înscrise în acest week-end, Stojan Milovac este goalgheterul Ligii I!

În cel de-al doilea meci al zilei, la Deva, Autobergamo Deva și Dunărea Călărași au încheiat la egalitate, scor 2-2 (0-1). Meciul a fost deosebit de spectaculos. Oaspeții au condus la pauză cu 1-0 după reușita lui César Ribeiro din penalty.

După pauză, Autobergamo Deva a întors rezultatul prin golurile semnate de André Luis Sasse (penalty) și Bogdan Pieptea. Dunărea a mai marcat o dată prin Thyago Augusto, egalul fiind salutat de cei de la Informatica Timișoara, care sunt lideri cel puțin până în această seară!

Astăzi, luni, 7 octombrie, de la ora 18.00, este programat ultimul meci al rundei, derby-ul Harghitei, confruntarea dintre FK Odorheiu Secuiesc și Imperial WET Miercurea Ciuc.

Partida va putea fi urmărită de Facebook/Futsal Romania și Youtube/FutsalRomania.

Pentru echipa pregătită de Sito Rivera și Cosmin Gherman confruntarea de la Odorheiu Secuiesc va reprezenta repetiția generală înaintea plecării spre Praga, acolo unde în această săptămână Imperial WET Miercurea Ciuc va juca meciurile din Main Round-ul UEFA Champions League.

„Un meci dintre FK Odorheiu Secuiesc și Imperial WET este, ca de fiecare dată, un derby, un meci al ambițiilor, al orgoliilor și, tot ca de fiecare dată, un spectacol. Ne așteaptă un meci greu pe care vrem să îl câștigăm. Vrem să mergem cu un moral bun la Praga, unde ne așteaptă trei meciuri infernale”, a spus Walter Gorbe, finanțatorul campioanei Imperial WET Miercurea Ciuc.

Liga 1, etapa a 4-a:
CFF Clujana Cluj – Informatica Timișoara 1-8
Autobergamo Deva – Futsal Club Dunărea Călărași 2-2

luni, 7 octombrie
ora 18:00
Futsal Klub Odorheiu Secuiesc – Imperial WET Miercurea Ciuc

Clasament: 1. Informatica 6p; 2. Imperial WET 6; 3. United 6p; 4. Autobergamo 4p; 5. Dunărea 4p; 6. Odorheiu Secuiesc 3p; 7. Clujana 0

Etapa viitoare:
sâmbătă, 12 octombrie
ora 18:00
Futsal Club Dunărea Călărași – CFF Clujana Cluj
ora 18:45
CS United Galați – Futsal Klub Odorheiu Secuiesc
– partida Imperial Wet Miercurea Ciuc – Autobergamo Deva a fost amânată
– echipa Informatica Timișoara stă în această etapă

Articol de Adi Dobre