Portugalia a câștigat meciul inaugural din grupa a 4-a preliminară de la Călărași. Lustianii s-au impus cu scorul de 2-1, după ce letonii conduceau cu 1-0 la pauză. Golurile portughezilor au fost reușite de același jucător, Bruno Coelho (foto), în timp ce echipa din Letonia a punctat prin Jerofejevs.

Portugalia a fost echipa care a dominat partida, însă letonii au avut un portar în mare formă, pe Aigars Bondars. Lusitanii au ratat mai multe ocazii foarte mari și au lovit și de trei ori bările porții letonienilor. 

Programul meciurilor

9 aprilie
Finlanda – Portugalia (ora 16:30), România – Letonia (ora 19:00, FRF TV)
11 aprilie
Letonia – Finlanda (ora 15:30), România – Portugalia (ora 18:00, Digi Sport 2)

Primele două meciuri ale naționalei României vor fi transmise în direct la FRF TV, pe canalul oficial de YouTube al Federației Române de Fotbal, și pe pagina de Facebook „Echipa Națională de Fotbal a României”.

Câștigătoarea grupei merge direct la EURO 2018. Locurile secunde din cele șapte grupe preliminare vor intra în play-off, acolo unde va ajunge și cel mai bun loc trei!

Play-off-ul se va disputa în două manșe, tur și retur, în septembrie, tragerea la sorți urmând să aibă loc pe 6 iulie, la Nyon.