Formația CS United Galați, vicecampioana României la futsal, a anunțat înregimentarea lui Petrișor Toniță, portarul echipei naționale a României. Transferul lui Toniță, ultima oară la Autobergamo Deva, reprezintă prima mutare a gălățenilor în vederea viitorului sezon.

„Sunt fericit că m-am întors acasă și voi face tot posibilul să aduc un trofeu la Galați. Fanii acestui minunat club merită tot ce este mai bun! Mai multe n-are rost să spun, prefer să arăt în teren ce-mi doresc pentru United Galați”, a spus Petrișor Toniță pentru pagina de Facebook a grupării gălățene.

Toniță a semnat cu echipa la care s-a lansat în futsal un contract valabil timp de două sezoane, cu începere de la 1 iulie 2021. Alți doi jucători de bază ai vicecampioanei CS United Galați vor continua cu echipa de la malul Dunării. Este vorba despre veteranii Constantin Burdujel, căpitanul echipei, și Sergiu Tacot, al doilea marcator al „tigrilor”” și cel mai bun pasator în sezonul 2020-2021, care au semnat prelungirea contractelor până în iunie 2023.

„Nu putem fi decât bucuroși că doi profesioniști desăvârșiți și-au dat acordul de a continua la United. E cea mai bună dovadă a faptului că acest proiect merge mai departe, că ne vom bate în continuare pentru a fi cei mai buni. De asemenea, revenirea acasă a lui Petrișor Toniță este o lovitură importantă. Și nu ne vom opri aici”, a spus Cristian Ștefu, președintele echipei CS United Galați.

Articol de Adi Dobre