În Final Four-ul Cupei, Iaşiul va juca cu Informatica Timişoara, pe 28 martie, la Miercurea Ciuc, iar antrenorul Nelu Stancea crede că în această fază a competiţiei orice rezultat este posibil.

Dacă am ajuns până aici, ne vom bate pentru un loc în finală. Chiar dacă Timişoara este favorită, mergem la Miercurea Ciuc să ne jucăm şansa. Nu pot să zic că am avut ghinion la tragerea la sorţi, eu zic că am căzut bine, pentru că şi celelalte două formaţii sunt foarte puternice. Cupa e cupă, se pot întâmpla surprize, mai ales în semifinale. Meciurile sunt diferite față de cele din campionat. În cei cinci ani petrecuţi la Iaşi am jucat o finală şi am ajuns de alte două ori în Final Four, ceea ce reprezintă o performanță. Dacă ținem cont și de problemele cu care am pornit la drum în vară, este o performnță. Va fi foarte greu cu Timişoara, dar noi sperăm să jucăm finala. Întâlnim o echipă puternică, cu internaționali români, sârbi, dar ne vom bate pentru şansa noastră”, a declarat Nelu Stancea.

CSM Poli Iaşi vizează şi calificarea în play-off, dar pentru a termina în primele şase locuri trebuie să câştige ultimele partide din sezonul regulat, cu Spicom Sf. Gheorghe şi Muncitorul Reşiţa, iar Miercurea Ciuc să nu câştige în etapa viitoare cu fostul lider Timişoara.

Ne dorim să mergem și în play-off, avem şanse mari. Acum suntem pe locul 7, dar putem încheia sezonul regulat chiar şi pe locul 5, dacă echipa din Călărași pierde în ultima etapă cu Odorhei, iar Miercurea Ciuc ia bătaie la Timișoara, în runda viitoare. Important este ca noi să ne câştigăm meciurile şi să sperăm că echipa din Miercurea Ciuc nu va câştiga la Timișoara”, a adăugat Stancea, care le-a mulţumit jucătorilor pentru caracterul de care au dat dovadă în acest sezon, în ciuda greutăţilor: „Din luna noiembrie nu am mai luat niciun salariu, dar mergem înainte. Comunicarea dintre noi, respectul față de futsal, de meseria pe care o practicăm, respectul faţă de competiţie, toate acestea ne-au făcut să mergem înainte. Chiar dacă nu am mai fi avut şanse la play-off sau la Final Four-ul Cupei, tot am fi mers până la capăt. Nu ne-am fi retras în plin campionat. Nu am fi abandonat. Mergem până la capăt, indiferent de probleme și sperăm să încununăm acest sezon cumplit de greu cu două rezultate frumoase, play-off-ul şi, de ce nu, finala Cupei. Ar fi o răsplată pentru munca noastră în nişte condiţii foarte dificile, fără bani şi cu un lot subţire. Atmosfera este bună acum şi sperăm ca problemele financiare să se rezolve. Nu în ultimul rând vreau să le mulţumesc şi suporterilor, care la fiecare meci sunt alături de noi, vin într-un număr mare şi ne susţin. Sprijinul lor înseamnă mult pentru noi”.