Obiectivul echipei ieşene va fi accederea în play-off, dar noul antrenor Nelu Stancea crede că echipa se va putea clasa în primele şase la finalul sezonului regulat doar dacă lotul va fi întărit.

Am găsit un lot restrâns la Iași, din care 3 jucători accidentați. Au plecat din lotul trecut Cataramă, Valentin Pricop, Mandea, Botezatu, dar nu a venit nimic în loc. Va fi foarte greu. Obiectivul ar fi play-off-ul, dar dacă nu vor veni întăriri, va fi foarte greu de realizat. Sunt șase echipe care se califică în play-off, iar echipele s-au întărit, pe când noi nu”, a declarat antrenorul Nelu Stancea, care admite că echipa sa are şanse minime să obţină un rezultat bun în primul meci, la Deva: „Sunt foarte mulți accidentați. Nu voi conta în acest prim meci pe Pisică, Despan, Pricop. Am 7-8 jucători valizi, vom vedea ce va fi. Pisică nu va juca în acest tur, el are probleme la ligamente şi probabil necesită intervenție chirurgicală. Ne mai trebuie 2-3 jucători, altfel ne va fi foarte greu. La Deva, trebuie să fim realiști, șansele la un rezultat bun sunt minime. Dar ne vom juca șansa, vom lua fiecare meci în parte şi vom vedea ce vom reuși”.

Deva şi Galaţiul, favorite la titlu

Noul tehnician al Iaşiului vede o luptă aprigă pentru titlu în viitorul sezon, cu două favorite certe: „Campionatul va fi foarte puternic, va fi o luptă strânsă pentru titlu. Deva și Galațiul se vor bate la titlu, Călărașiul s-a întărit cu trei sârbi și și-a făcut o echipă foarte bună. Timișoara, de asemenea, se va bate la primele locuri. Noi vom lupta pentru play-off cu Spicom, Miercurea Ciuc, Reșița și celelalte formații. Va fi un campionat puternic, dar nouă ne va fi foarte greu dacă nu vom aduce întăriri”.