Formaţia ieşeană a rămas fără antrenor încă din iarnă, după plecarea lui Gabi Dobre, iar oficialii din Copou s-au orientat către Nelu Stancea, fost tehnician al lui CSM Poli. Acesta are atu-ul de a cunoaşte foarte bine lotul, fiind şi apreciat de către jucători şi conducere.

„Mă bucur că am revenit la Iaşi, echipă la care am obţinut rezultate frumoase în anii trecuţi. Am avut o discuţie cu preşedintele Ionel Popa şi am bătut palma”, a declarat Nelu Stancea. Obiectivul echipei ieşene va fi accederea în play-off, dar pentru acest lucru noul antrenor va avea nevoie de întăriri.

„Avem deja o săptămână de pregătire cu câte două antrenamente pe zi. Avem mult de muncă, lotul trebuie întărit, pentru că au plecat mai mulţi jucători importanţi. Probabil vom completa şi de la echipa de tineret. În mod normal, trebuie să ne propunem play-off-ul. Va fi foarte greu, dar eu sunt încrezător. Dacă vom munci bine, eu zic că ne putem atinge obiectivele”, a completat Nelu Stancea.

Tehnicianul a petrecut patru ani pe banca echipei ieşene, între 2012 şi 2016, calificând echipa în play-off-ul Ligii I de futsal în fiecare sezon. În urmă cu patru ani, Iaşiul a jucat finala Cupei României sub comanda lui Nelu Stancea.