Muncitorul Reșița a debutat cu un egal în Campionatul de futsal U19

 

Muncitorul Reșița se numără printre cele 20 de echipe participante în sezonul 2016-2017 al Campionatului de tineret U19 la futsal. Întrecerea se află la acea de-a doua ediție, iar reșițenii participă în premieră.

 

În noua ediție de campionat sunt cinci serii de câte patru echipe. Muncitorul Reșița face parte din Seria a V-a, alături de Informatica Timișoara, Autobergamo Deva și Șoimii Șimand.

Reșițenii au debutat în această săptămână cu un meci în deplasare cu Informatica Timișoara. Elevii lui Ion Roman au remizat marți, 18 octombrie, pe terenul timișorenilor (scor 5-5), după ce la pauză scorul de pe tabelă arăta 3-1 în favoarea gazdelor. Golurile reșițenilor au fost marcate de Ion Budai, Nicolae Budai, Robert Păvan, Cristian Lolea și Sebastian Alexandru.

„Sunt mulțumit de prestația jucătorilor mei în acest prim meci, mai ales datorită faptului că nu de mult timp am format echipa de U19. După părerea mea, este un început de campionat bun pentru noi și sper ca acești tineri, să se regăsească în echipa mare în viitorul apropiat”, a spus antrenorul Ion Roman.

 

Muncitorul U19: Deian Budimir, Bogdan Takacs, Robert Păvan, Ion Iosif Budai, Nicolae Budai, Adrian Cârpaci, Marian Cârpaci, Otero Iago, Vlad Geambașu, Bogdan Lolea, Sebastian Alexandru, Cristian Lolea. Antrenori: Ion Roman și Adrian Cârjan.

 

Din echipa reșițeană fac parte și trei jucători cu prezențe în Liga I cu Muncitorul: Otero Iago, Ioan Takacs și Robert Păvan. Pentru completarea lotului, antrenorul Ion Roman a optat la juniorii de la fotbal, din echipa pregătită de Adrian Cârjan.

Muncitorul U19 va disputa primul meci acasă pe 30 octombrie, cu Șoimii Șimand.

 

Marian Cărăvan (Caraș-Severin)