Seria I a play-off-ului oferă un meci de vis, duelul dintre Autobergamo Deva și Informatica Timișoara, echipele care au oferit în urmă cu o lună una dintre cele mai spectaculoase finale de Cupă din istorie!

Cele două mari rivale au pornit cu dreptul în play-off. Autobergamo a trecut în deplasare de Politehnica Iași cu 6-3, în timp ce Informatica a învins, același adversar, la același scor, dar pe teren propriu! Pe primul loc e însă Autobergamo, cu 6 puncte.

„Va fi un meci foarte tare, foarte strâns. E o confruntare importantă, pentru că situația e simplă! Câștigăm, ne netezim drumul spre finală. Facem egal sau pierdem, atunci totul se va decide la Timișoara, în partida retur. Noi însă suntem hotărâți să câștigăm. Noi, adică echipa și publicul din Deva, care ne susține mereu. Sunt convins că sala va fi din nou plină, iar fanii ne vor duce spre victorie. Avem de luat o revanșă după ce am pierdut în fața celor de la Informatica în finala Cupei României de la Miercurea Ciuc. Acest amănunt reprezintă cea mai bună motivație pentru băieți”, a declarat Doru Popa, președintele și finanțatorul campioanei Autobergamo Deva.

„Pentru noi meciul de la Deva e capital în lupta pentru titlu. Mergem însă la Deva să câștigăm, chiar dacă avem un lot restrâns numeric, iar Savio, vedeta noastră și a echipei naționale nu e recuperat complet. Nu ne temem de public, nu ne temem de presiune, nu ne temem de nimic. Suntem relaxați! Am bătut Deva de trei ori până acum, le-am luat toate trofeele pentru care ne-am luptat. Avem deja Cupa României în vitrină, așa că nu simțim nicio presiune”, a declarat, pentru www.frf.ro, Gabriel Lungu, președintele echipei Informatica Timișoara.

Seria I
miercuri, 25 aprilie, ora 19.00
Autobergamo Deva – Informatica Timișoara

Clasament:
1. Deva 6p; 2. Informatica 4p; 3. Iași 0p

Seria a II-a a play-off-ului Ligii I la futsal programează tot mâine derby-ul dintre CS United Galați și FK Odorheiu Secuiesc. Vicecampioni ai României, gălățenii sunt hotărâți să tranșeze în favoarea lor disputa cu una dintre cele mai ofensive echipe din futsalul românesc al ultimilor ani, FK Odorheiu Secuiesc, formație pregătită de cel mai titrat antrenor român, Zoltan Jakab.

În prima etapă a play-off-ului, United s-a impus, scor 4-2, în deplasare, în fața formației Dunărea Călărași. În etapa a doua, FK Odorheiu Secuiesc a trecut la scor de Dunărea Călărași, pe teren propriu, scor 8-1.

Seria a II-a
miercuri, 25 aprilie, ora 17.00
CS United Galați – FK Odorheiu Secuiesc

Clasament:
1. United 6p; 2. Odorheiu Secuiesc 4p; 3. Dunărea 0p