Foto: Székely Sport / FK Odorheiu Secuiesc

Nou-promovata Mausoleul Mărășești a demarat deja pregătirile în vederea noului sezon al Ligii 1 Futsal Fortuna.

Cu un staff nou, cu transferuri importante, gruparea vrânceană e mult schimbată față de stagiunea trecută pe care a încheiat-o cu o performanță istorică, promovarea, în premieră pe prima scenă a fustalului românesc.

Miercuri, 26 iulie, și joi, 27 iulie, Mausoleul Mărășești va disputa și primele două meciuri-test din această perioadă de pregătire. Adversara echipei pregătite de Marius Cozma va fi vicecampioana FK Odorheiu Secuiesc. Cele două meciuri se vor disputa la Mărășești

„Suntem deosebit de încântați să vă anunțăm că vom disputa două meciuri amicale cu una dintre cele mai galonate și valoroase echipe din istoria futsalului  romanesc, actuala vicecampioană, formația FK Odorheiu Secuiesc. Cu un lot valoros și cu un antrenor pe măsură, Jakab Zoltan, echipa harghiteană ne va face onoarea de a ne vizita pe 26 și 27 iulie. Sperăm să ne ridicăm la înălțimea partenerilor noștri și să vă avem lângă noi în sală în număr cât mai mare”, a spus Romeo Drăgan, managerul echipei Mausoleul Mărășești, cel care a reușit promovarea cu formația vrânceană.

Înaintea primului meci-test cu FK odorheiu Secuiesc, Mausoleul Mărășești își va prezenta lotul cu care va ataca sezonul 2023-2024 al Ligii 1 Futsal Fortuna.