Foto: Sorin Pană, Sportul Ilustrat - Galați

Liga 1 Futsal Fortuna programează în acest weekend primul meci al etapei a doua a play-off-ului. Aceasta ar putea fi și runda în care va fi completat careul de ași al Ligii 1 Futsal Fortuna.

Primul duel se va disputa mâine, sâmbătă, 22 aprilie, la Sala Sporturilor din Deva, unde față în față se vor afla formațiile Autobergamo și Luceafărul Buzău.

Învingătoare în primul meci, în deplasare, scor 9-7, Autobergamo Deva mai are nevoie de un succes pentru a avansa în semifinale. În cazul în care câștig de cauză va avea Luceafărul Buzău, meciul decisiv va fie programat tot la Deva.

În cea de-a doua partidă a etapei, în direct la Digi Sport și FRF.tv, se vor întâlni CFR Timișoara și West Deva. Meciul va fi găzduit luni, 24 aprilie, de Sala Sporturilor „Constantin Jude” din Timișoara. După victoria din prima rundă de la Deva, scor 6-2, CFR Timișoara, echipă pregătită de Robert Lupu, pornește ca favorită și în duelul de pe teren propriu. Dacă West Deva va câștiga meciul de luni, confruntarea decisivă va avea loc tot la Timișoara.

Iată programul etapei a doua a play-off-ului: 

Sâmbătă, 22 aprilie

Ora 18:00

ACS Autobergamo Deva – CS Luceafărul Buzău, Sala Sporturilor – Deva

Arbitri: Chița Liviu (Pitești), Pentek Laurențiu (Oradea); Anca Florin Daniel (Deva)

Observator: Ciolacu Bogdan (Pitești)

Luni, 24 aprilie

Ora 17:30

CSF CFR 1933 Timișoara – ACS West Deva, Sala Sporturilor „Constantin Jude” – Timișoara, în direct la Digi Sport și FRF.tv

CS United Galați și FK Odorheiu Secuiesc, primele două clasate la finalul sezonului regular și al turului suplimentar, sunt calificate direct în semifinale.

ȚINTARUL SEMIFINALELOR

CS United Galați – CFR Timișoara / West Deva
FK Odorheiu Secuiesc – Luceafărul Buzău / Autobergamo Deva

* În play-off și semifinale se va juca după regula cel mai bun din trei meciuri.
** Finala se va juca după regula cel mai bun în cinci partide.

Articol de Adi Dobre