Foto: Sorin Pană / Sportul Ilustrat Galați

Sala Sporturilor din Deva găzduiește astăzi confruntarea dintre Autobergamo Deva și FK Odorheiu Secuiesc, primul meci dintre cele două formații din duelul din semifinalele Ligii 1 Futsal Fortuna.

Se anunță o dispută aprinsă, așa cum au fost și cele din sezonul regular și turul suplimentar.

În primul meci din acest sezon, chiar în runda inaugurală (30 septembrie), Autobergamo Deva se impunea la Odorheiu Secuiesc, scor 7-4. La retur (13 noiembrie), scorul a fost egal, 3-3. În turul suplimentar, în etapa a 4-a (14 martie), la Odorheiu Secuiesc, scorul a fost din nou egal, 4-4!

Locul 2 la finalul sezonului regular, FK Odorheiu Secuiesc s-a calificat direct în semifinale. Autobergamo Deva, locul 3, s-a războit pentru un loc în semifinale cu Luceafărul Buzău. Câștigătoarea Cupei României din acest sezon nu a avut emoții și s-a impus cu 2-0 la general (9-7 la Buzău și 14-5 la Deva).

Foto: Sorin Pană / Sportul Ilustrat Galați

„Ne așteaptă un meci foarte greu. Această confruntare vine într-un moment dificil pentru echipa noastră, care nu poate conta pe patru dintre cei mai buni jucători ai săi. Pentru a întregi lotul nostru, vom fi obligați să dăm credit tinerilor de la echipa U19. Îi așteptăm pe suporterii noștri să vină în număr mare la sală și să ne încurajeze ca de fiecare dată”, a spus Dorin Popa, președintele echipei Autobergamo Deva.

Sâmbătă, 29 aprilie

Autobergamo Deva – FK Odorheiu Secuiesc, ora 18:00, Sala Sporturilor – Deva

Arbitri: Hanceariuc Bogdan (Iași), Gunciu Roberto Florentin (Popești-Leordeni); Mihălcuț Andrei (Iași)

Observator: Ivănescu Marian (București)

După această partidă, duelul se va muta la Odorheiu Secuiesc. Se va califica în finală echipa care va bifa prima două victorii.

În cea de-a doua semifinală, marți, 2 mai, față în față se vor afla CFR Timișoara și CS United Galați. Meciul, programat la ora 17:00, va fi în direct la Digi Sport și FRF.tv!

Articol de Adi Dobre