Final Four-ul Cupei României la futsal debutează azi la Deva cu meciurile din semifinale, fază a competiției în care se vor întâlni două dintre cele mai galonate echipe din Liga I, Autobergamo Deva și City’US Târgu Mureș.

Meciul dintre Deva, deținătoarea trofeului, și Târgu Mureș e programat de la ora 19.30. De la ora 17.00, în prima semifinală, se vor confrunta formațiile CS United Galați și CSMS Iași. Învingătoarele din cele două partide se vor întâlni mâine în marea finală!

“Ne cunoaștem atât de bine, încât sunt convins că va fi un meci mare, un spectacol pe care suporterii din Deva îl merită. Promitem să contribuim din plin la spectacolul din teren”, a declarat Cosmin Gherman, antrenorul-jucător al echipei City’US Târgu Mureș.

Autobergamo și City’US s-au întâlnit săptămâna trecută în semifinalele Ligii I, câștig de cauză având mureșenii, care, după ce au pierdut în prima partidă la Deva, au întors rezultatul și s-au calificat în ultimul act al competiției.

“Deva are marele avantaj al terenului propriu. Dar vrem să facem abstracție de acest aspect și să luăm trofeul. Ne vrem Cupa înapoi! A stat șapte ani la Târgu Mureș. E plecată de un an și am venit la Deva să o aducem înapoi acasă! Plânge vitrina după ea. Plânge și Cupa, care s-a obișnuit la noi”, a spus Cosmin Gherman, antrenorul-jucător al celor din Târgu Mureș.

Autobergamo își pune mari speranțe în câștigarea Cupei României. “E ultima șansă de a cuceri un trofeu în acest sezon. Vrem să păstrăm Cupa cucerită anul trecut la Deva. Sper ca sala să fie plină și să facem spectacol”, a declarat și Florin Ignat, antrenorul-jucător al celor de la Autobergamo Deva.