Cele patru formații care vor lupta la Cupa Cetății ediția 2018 sunt Maccabi Nahalat Itzhak, campioana Israelului, MVFC Berettyóújfalu, vicecampioana Ungariei, Imperial WET Miercurea Ciuc, una dintre revelațiile sezonului trecut al Ligii 1, și gazda Autobergamo Deva.

Intrarea la Cupa Cetății, competiție organizată de clubul Autobergamo în colaborare cu Primăria Deva, va fi liberă. Sistemul de desfășurare al turneului este stil campionat, fiecare cu fiecare.

„Suntem deja la a treia ediție a Cupei Cetății și ne bucură această continuitate. Anul acesta e un turneu tare, cu Maccabi Nahalat Itzhak, campioana Israelului, care va juca în grupa preliminară a UEFA Futsal Champions League la Mostar și vrea să se califice mai departe, cu MVFC Berettyóújfalu, care a pierdut dramatic titlul în Ungaria sezonul trecut în fața celor de la Győri ETO Futsal Club, cu Imperial WET Miercurea Ciuc, formație care a făcut investiții serioase și pare mai ambițioasă decât anul trecut. Va fi un excelent prilej pentru noi, pentru Autobergamo, să vedem unde ne aflăm. Mă bucur pentru publicul din Deva că, iată, are în continuare futsal de cea mai bună calitate. Federația Română de Fotbal ne-a dat doi arbitri FIFA, Vlad Ciobanu și Ovidiu Curta. Avem și noi un arbitru, pe Florin Anca. Surpriza placută a acestui turneu o constituie prezența titratului tehnician Ricardo Sobral, alias Cacau, cel care va da lovitura de începere a acestui turneu în data de 10 august. Venirea lui Cacau la Deva înseamnă mult pentru club, pentru oraș, e o recunoaștere a valorilor noastre”, a declarat, pentru www.frf.ro, Doru Popa, președintele și finanțatorul echipei Autobergamo Deva.