Campioana României la futsal din sezonul 2018-2019, Imperial WET Miercurea Ciuc, va îmbraca haine noi pentru următorul sezon.

Oficialii grupării harghitene au „creionat” lotul de jucători și au completat staff-ul tehnic. Astfel, antrenorul principal Cosmin Gherman, confirmat și pentru următorul sezon, îl va avea alături pe Lucian Nicușan, secundul său din perioada City’US Târgu Mureș. Lucian Nicușan a pregătit în ultima perioadă formațiile CSM Târgu Mureș, cu care a reușit promovarea în Liga I, și Autobergamo Deva.

Imperial WET Miercurea Ciuc a transferat în aceste zile de la FK Odorheiu Secuiesc doi tineri de mare perspectivă. Este vorba despre Biró Attila și Tifán Norbert. La Ciuc a ajuns și Tamás Miklós, 27 de ani. Originar din Sfântu Gheorghe, Tamás Miklós a evoluat ultima oară în Ungaria, la Veszprém.

De la Dunărea Călărași au sosit la Miercurea Ciuc trei jucători: Petrișor Toniță, titularul din poarta naționalei de futsal a României, Ovidiu Aramă și Mario Duque. Ultimii doi au mai evoluat la Imperial WET, Aramă fiind chiar originar din Miercurea Ciuc.

Formația harghiteană s-a despărțit de jucătorii Savio, Deco, Rakic, Prsic, Florin Matei și Victor Lopez. „Le mulțumim pentru colaborare și le dorim succes în continuare”, au scris ciucanii pe pagina lor de Facebook.