Echipa de futsal Imperial WET Miercurea Ciuc, liderul Ligii a II-a, a fost prezentă zilele trecute la Budapesta, unde a participat la a VIII-a ediție a Cupa Bazinului Carpatic rezervată formațiilor universitare.

44 de echipe, din diverse ramuri sportive, și peste 700 de sportivi, studenți sau absolvenți de facultate, din mai multe țări s-au întâlnit din nou în capitala Ungariei la tradiționalul turneu Kárpát-medencei Egyetemek Kupája.

Imperial WET a mers la Budapesta să-și apere titlul la futsal cucerit anul trecut! Echipa patronată și pregătită de Walter Gorbe a făcut din nou spectacol la Budapesta, reușind să cucerească un nou trofeu. „Au fost cinci grupe a câte patru echipe, cu faze eliminatorii. Nu a fost ușor, mai ales că am deplasat în Ungaria doar opt jucători. La meciurile din grupă m-am băgat și eu la joc”, a declarat, pentru www.frf.ro, Walter Gorbe.

Echipele participante au primit medaliii, cupe și diplome. Banii strânși în urma competiției au fost donați în scopuri caritabile. Imperial WET e lider în eșalonul secund al futsalului românesc. Trupa din capitala județului Harghita are același număr de puncte, 30, cu formația Colțea Brașov, dar un golaveraj mai bun.

În acest week-end sunt programate mai multe meciuri din etapa a 13-a a Ligii a II-a.

Iată programul:
11 martie
Blue Angel Cristian Brașov – Pro-Tineret Sighișoara
12 martie
Colțea 1920 Brașov – Informatica 2 Timișoara
Fortius 2014 Buzău – AS Inter Gheorgheni
Luceafarul Buzău – Bukovina Vicov

Derby-ul rundei, confruntarea dintre Imperial Wet și Futsal Ceahlăul Piatra-Neamț, se va disputa pe 18 martie.