FK Odorheiu Secuiesc – vicecampioana României, și Sepsi-SIC Sfântu Gheorghe – nou-promovată în Liga 1 Futsal Fortuna s-au întâlnit în acest weekend, la Odorheiu Secuiesc, într-un meci-test, episod ce face parte din perioada de pregătire a celor două echipe pentru noul sezon care va debuta la sfârșitul acestei luni.

Sepsi-SIC Sfântu Gheorghe, formație pregătită de Mánya Szabolcs și Máté József, a dat o replică foarte bună mult mai experimentatei FK Odorheiu Secuiesc, trupă pregătită de Jakab Zoltan.

La capătul unui meci foarte spectaculos, Sepsi-SIC Sfântu Gheorghe s-a impus la limită, scor 4-3.

Pentru formația covăsneană au înscris Iakab Róbert, Gáll Attila, Csog Csongor și Bende Bencze, în timp ce pentru vicecampioana României au punctat Andor Bálint (dublă) și István Hadnagy.

„Echipa noastră s-a luptat până în ultimul minut și a reușit să câștige meciul cu scorul de 4-3. Acest meci a fost important pentru echipă, deoarece a servit ca o mare oportunitate de antrenament și experiență pentru jucători înainte de începerea campionatului pe 26 august. Staff-ul antrenorilor a fost mulțumit de prestația jucătorilor. Echipa merge în direcția bună și va păstra determinarea și în campionat”, au punctat cei de la Sepsi-SIC Sfântu Gheorghe.

Articol de Adi Dobre