Zilele trecute, CSM Deva (fostă Autobergamo Deva) a anunțat „repatrierea” internaționalului român Sávio Valadares, care în ultimii trei ani a evoluat pentru cunoscuta formație AFC Kairat Almatî, multipla campioană a Kazakhstanului, câștigătoare în două rânduri a celei mai importante competiții intercluburi din futsalul mondial, UEFA Futsal Champions League.

CSM Deva a reușit ieri un nou transfer spectaculos! Gruparea hunedoreană a obținut semnătura internaționalului sârb Miloš Simić. În 2016, Miloš Simić venea în Liga 1 Fustal Fortuna la Informatica Timișoara, unde a fost coechipier cu Sávio și în tricoul căreia a câștigat toate trofeele puse la bătaie de futsalul românesc: Campionat, Cupa și Supercupa României.

Născut pe 12 august 1989, Miloš Simić a evoluat, înainte de a veni prima oară în România, la Ekonomac Kragujevac. După despărțirea de Informatica Timișoara, Miloš Simić a plecat în Ungaria unde a evoluat la Haladás.

Miloš Simić a făcut poarte din naționala Serbiei care în 2016 pierdea la mare luptă, după prelungiri, în fața Rusiei în semifinalele Campionatului European.

Articol de Adi Dobre