Alături de formația gazdă, CSM Politehnica, la „patrulaterul” de la Iaşi au mai participat vicecampioana CS United Galaţi (care s-a prezentat cu formaţia de tineret U 19), FK Odorheiu Secuiesc și Classic Chişinău, campioana Republicii Moldova, echipă care se pregătește pentru debutul în noul sezon al UEFA Futsal Cup, Liga Campionilor la futsal.

Cupa Iașului a fost câștigată de FK Odorheiu Secuiesc!

În prima zi a competiției CSM Politehnica Iaşi a trecut de juniorii de la CS United Galaţi cu scorul de 10-1, în timp ce FK Odorheiu Secuiesc a dispus de Classic Chişinău cu 3-0.
Astfel, finala mică a pus față în față formațiile United Galați (U19) și Classic Chișinău. Campioana Moldovei s-a impus cu scorul de 5-3 (3-2).
Au marcat: Sergiu Nicolaiciuc, Victor Iordachi (trei goluri), Andrei Negara / Alin Nica, Tudor Cristofor, Robert Crişan.

În finala mare s-au întâlnit învingătoarele din primele două meciuri, Futsal Klub Odorheiu Secuiesc și CSM Politehnica Iaşi. La capătul unui meci frumos, oaspeții au învins cu 5-1 (0-0).
Au marcat: Szöcs Laszlo (două goluri), Manya Szabolcs, Kedei Barna, Miklos Tamas / Răzvan Gorovei.

George Pădure, de la CSM Poli Iaşi, a primit premiul pentru cel mai bun portar al turneului, în timp ce Szöcs Laszlo, de la FK Odorheiu Secuiesc, a fost desemnat cel mai bun jucător de la Cupa Iașului.