Rezultatele etapei a 12-a:

Spicom Sfântu Gheorghe – Dunărea 2005 Călărași 3-4
City’US Târgu Mureș – Muncitorul Reșița 5-3
CSM Politehnica Iași – Imperial Wet Miercurea Ciuc 7-4
Informatica Timișoara – Futsal Klub Odorheiu Secuiesc 4-1
Autobergamo Deva – CS United Galaţi 4-4

A fost o rundă echilibrată, în care s-au marcat câteva dintre cele mai frumoase goluri din acest sezon. Robert Lupu, antrenorul-jucător al echipei Informatica Timișoara, a reușit să înscrie în poarta celor de la FK Odorheiu Secuiesc, printr-un procedeu rar până și în futsal, o„foarfecă” ce i-a făcut să aplaude până și pe adversari.

În partida de la Iași, dintre Politehnica și Imperial WET, în care s-au înscris cele mai multe goluri, Liviu Ruxandari a marcat și el un gol de povestit nepoților în poarta nou-promovatei din Miercurea Ciuc, șut de la mare distanță, un șut care l-a lăsat fără replică pe senzaționalul goalkeeper georgian David Kepașvili, care a debutat în Liga I. În ciuda celor șapte goluri primite, Kepașvili a făcut un meci mare.

Spectacolul etapei a 12-a a Ligii I s-a încheiat cu cel mai important meci, derby-ul dintre campioana Auobergamo Deva și vicecampioana CS United Galați, formațiile care sezonul trecut au disputat cea mai spectaculoasă finală din istorie.

Partida de la Deva a fost dramatică, iar finalul i-a ținut cu sufletul la gură pe spectatori și pe telespectatori. Deva a reușit să treacă la conducere pe tabelă de la 2-3 prin două goluri marcate în ultimele două minute. Cosmin Gherman, antrenorul gălățenilor, a riscat și el în ultimele zece secunde cu un „5 contra 4” și United a plecat acasă cu un punct!

Programul etapei a 13-a:
vineri, 1 decembrie
Futsal Klub Odorheiu Secuiesc – City’Us Târgu Mureș

duminică, 3 decembrie
CS United Galaţi – Imperial Wet Miercurea Ciuc
Dunărea 2005 Călărași – Autobergamo Deva

joi, 7 decembrie
Informatica Timișoara – CSM Politehnica Iași

joi, 14 decembrie
Muncitorul Reșița – Spicom Sfântu Gheorghe

Meciurile etapei pot fi văzute live pe pagina de Facebook Futsal România și pe canalul de Youtube Futsal România.

Clasament: 1. Autobergamo 30p; 2. Odorheiu Secuiesc 29p; 3. Informatica 29p; 4. United 25p; 5. Dunărea 19p; 6. Iași 14p; 7. Imperial 13p; 8. Muncitorul 6p; 9. Spicom 0p; 10. City’US -2p

ACS City’us Tg. Mureș a fost penalizată cu 8 puncte