Florin Gardoș a fost titular în meciul din Cupa Angliei, câștigat de Southampton, 3-2 în deplasare cu Stoke City, formație pe care sâmbătă a bătut-o și în campionat. Gardoș și-a sărbătorit astfel cu o victorie aniversarea zilei de naștere. Fundașul român a împlinit 26 de ani. Gardoș a fost înlocuit de antrenorul Ronald Koeman în minutul 93 de belgianul Alderweireld. Cu acest succes, Southampton s-a calificat în sferturile de finală, fază a competiției în care, pe 16 decembrie, întâlnește pe Sheffield United.

Răzvan Raț a avut și el meci de Cupă în Grecia. Lângă Acropole, prima fază a acestei competiții se desfășoară sub formă de grupe. PAOK a terminat la egalitate acasă, 1-1, cu Giannina și se află pe locul trei cu un punct după două etape. Raț a jucat toate cele 90 de minute.

George Pușcaș a stat din nou pe banca primei echipe a lui Internazionale Milano. Echipa lui Mazzarri a învins din nou cu 1-0, tot din penalty și tot Icardi a transformat. Doar adversarul a fost altul, Sampdoria. A fost meci din etapa a 9 – a di Serie A. Inter și-a mai revenit și a ajuns la un singur punct de zona Europa League a clasamentului.

Ciprian Tătărușanu a fost și el tot rezervă la meciul Fiorentina – Udinese 3-0.