Alături de Anghel Iordănescu, la conferința de presă, au mai participat Paul Papp, Andrei Prepeliță și Mihai Roman.

“Cu Irlanda de Nord am fost mulțumit de jocul echipei, mai ales pentru că am controlat mereu partida, am avut permanent inițiativa. Am avut un joc ofensiv, pornit din apărare, cu posesie și progresie la care au participat și fundașii laterali. Acest lucru l-a scos în evidență realitatea din teren. Papp a marcat două goluri, iar Raț a apărut la o mare ocazie singur cu portarul”, a declarat Anghel Iordănescu.

Pentru meciul de marți seară, Anghel Iordănescu anunță schimbări în echipa de start: “Cu Danemarca mă interesează și rezultatul, dar vă anunț că vor fi și schimbări în echipă. Vreau să dau șansa și altor jucători. Să-i văd pe toți cei cu care plec la drum. Consider că trebuie să continuăm procesul de selecție, acesta fiind un obiectiv pe termen scurt. Avem jucători noi în lot. Mihai Roman debutează și îi urez o carieră deosebită, sper ca și el să își dorească acest lucru și să impună selecția la națională. Mă mai gândesc la Pușcaș, Bicfalvi și Mitrea, că nu au debutat încă. Vă dați seama ce ar însemna pentru ei. Petre Grigoraș nu credea nici el că-l sun pentru a-l chema pe Mihai Roman, vă imaginați cum s-a simțit băiatul…”.

Iordănescu vrea revanșa cu Danemarca și să urce naționala cât mai sus în clasamentul FIFA: “Nu vreau să-mi stricați ziua prin aducerea aminte a acelui meci ciudat de pe nisip. Va fi un amical cu o echipă care conduce grupa ei de calificare, cu jucători de la echipe puternice. Sincer, vreau să-l bat pe Olsen pentru că suntem prieteni. Vreau și o revanșă după acel joc de care tot pomeniți, dar mă gandesc mai mult la noua noastră echipă națională, să se obișnuiască să joace din ce în ce mai ofensiv. Cu Danemarca vizăm un rezultat pozitiv, pentru că o victorie ne-ar putea urca în clasamentul FIFA, iar acest detaliu e de luat serios în seamă. Naționala a fost mereu iubită. Cred în această echipă și cred că se poate, printr-o performanță mare, să construim iar o nouă mare echipă”.

“Ne așteaptă un meci greu, Danemarca are echipă bună. I-am văzut și îi știm pe jucătorii lor. Sunt legitimați la echipe din campionate puternice ale lumii. Sperăm totuși să câștigăm pentru că victoriile aduc victorii” (Andrei Prepeliță)

“Pentru mime contează enorm această convocare. Sper ca prin evoluțiile de la club să mai fiu selecționat. Tratez acest meci, chiar dacă este amical, cu maximă seriozitate. Aș vrea să debutez la națională într-o partidă pe care să o câștigăm” (Mihai Roman)

“Mă bucur că am obținut trei puncte cu Irlanda de Nord. Avem mare încredere în noi. Vreau să facem din nou un meci bun. Și mâine și la următoarele acțiuni să fim la fel de buni” (Paul Papp)