Liga 1 la futsal programează în acest week-end și în prima zi a săptămânii viitoare meciurile rundei cu numărul 11. Etapa debutează sâmbătă pe malul Dunării, la Călărași, acolo unde sosește campioana Informatica Timișoara.

Disputa se anunță una deosebit de interesantă și de disputată, față în față aflându-se doi tineri antrenori, încă jucători, foști coechipieri la echipa națională, Marian Șotârcă și Robert Lupu.

„Ne așteaptă un meci foarte greu împotriva campioanei. Vrem să ne revenim după șocurile suferite în partidele cu Autobergamo Deva, cu FK Odorheiu Secuiesc și United Galați, în care nu am reușit să câștigăm deși, în fața unor adversari redutabili, am avut meciurile în mână. Dacă nu pierdeam atâtea puncte eram acum pe primul loc. Suntem pregătiți pentru meciul cu Informatica și sperăm să câștigăm”, a spus, pentru www.frf.ro, Marian Șotârcă, antrenorul-jucător al echipei Dunărea Călărași.

Aflată pe primul loc al clasamentului Ligii 1, la egalitate cu Autobergamo Deva, campioana Informatica Timișoara vine la Călărași cu gândul doar la victorie. „Suntem conștienți că ne așteaptă o partidă deosebit de grea. Întâlnim un adversar care a traversează o perioadă foarte bună și care joacă un futsal de calitate. Vrem să ne întoarcem acasă cu toate punctele”, a spus și Robert Lupu, antrenorul-jucător al echipei Informatica Timișoara.

Într-o altă partidă interesantă din această etapă cu numărul 12 se întâlnesc formațiile CS United Galați și Futsal Poli Iași. Gălățenii vin după primul eșec din acest sezon, 1-4 la Miercurea Ciuc, în timp ce moldovenii sosesc pe malul Dunării cu un moral excelent după succesul de pe teren propriu, 4-2, cu FK Odorheiu Secuiesc, victorie în urma căreia trupa lui Nelu Stancea păstrează șanse pentru play-off.

Etapa viitoare, a 11-a:

24 noiembrie, ora 18:00
Futsal Club Dunărea Călărași – Informatica Timișoara

25 noiembrie
ora 15:00: SCM Gloria Buzău – Imperial Wet Miercurea Ciuc
ora 18:00: CS United Galaţi – Futsal Poli Iași

26 noiembrie
ora 16:00: Autobergamo Deva – Bukovina Vicov
ora 18:00: Futsal Klub Odorheiu Secuiesc – CFF Clujana Cluj

Clasament: 1. Autobergamo Deva 23p; 2. Informatica Timișoara 23p; 3. United Galați 22p; 4. Dunărea Călărași 20p; 5. Imperial Wet 19p; 6. FK Odorheiu Secuiesc 14p; 7. Poli Iași 12p; 8. SCM Gloria Buzău 6p; 9. Bukovina Vicov 3p; 10. CFF Clujana 0p

Articol de Adi Dobre