Ciucanii au lăsat emoțiile la vestiar și au obținut o victorie clară, la un scor aproape neverosimil, 9-1 (2-0)! Trupa pregătită din această vară de Lorand Szöcs, fostul jucător al echipei FK Odorheiu Secuiesc, a fost de neoprit. A marcat insclusiv antrenorul-jucător Lorand Szöcs.

Au marcat pentru Imperial WET: Ionuț Vlad Pavel (5, 25, 33), Birtalan Barna (12, 30, 35), Tifan Norbert (30), Bende Lajos (25-autogol), Lorand Szöcs (26). Golul de onoare al formației Spicom Sfântu Gheorghe a fost înscris de Bende Lajos (25).
Partida a fost arbitrată de „tandemul” Vlad Ciobanu – Bogdan Hanceariuc. Al treilea arbitru a fost Gall Gyozo.

A fost un meci extraordinar. Vă spun sincer, că înaintea meciului nu am dormit de emoții. După această victorie nu am mai dormit de bucurie. E un succes important, venit chiar la debutul în Liga I. Ne vom mândri mereu cu asta. Nu trebuie totuși să ne îmbătăm cu apă rece. Campionatul e lung și foarte greu”, a declarat Walter Gorbe, finanțatorul echipei Imperial WET și cel care a pregătit până în această vară formația ciucană.

Imperial WET Miercurea Ciuc a plecat în această dimineață spre Budapesta. Echipa harghiteană va participa în acest week-end la un turneu, la care a mai fost invitată și divizionara secundă Inter Gherogheni.

Iată programul primei etape din noul sezon, 2017-2018, al Ligii I la futsal:

Imperial Wet – Spicom Sfântu Gheorghe 9-1 (2-0)
CS United Galaţi – City’US Târgu Mureș (26 august, ora 18:00)
Muncitorul Reșița – Futsal Klub Odorheiu Secuiesc (27 august, ora 16:00)
Autobergamo Deva – CSM Politehnica Iași (27 august, ora 18:00)
Dunărea 2005 Călărași – Informatica Timișoara (28 august, ora 18:00)