Cupa României la futsal a ajuns în faza sferturilor de finală, fază premergătoare Final Four-ului competiției. Șase prim-divizionare și două echipe din Liga a II-a vor lupta pentru un loc în Final Four.

Primul meci din „sferturi” este programat duminică seară la Deva. Gazdele de la Autobergamo și CS United Galați, două dintre cele mai în formă echipe din futsalul românesc, vor reedita finala de anul trecut, când Deva s-a impus cu 3-2 la capătului unui meci dramatic.

CS United vrea să confirme prin calificarea în Final Four parcursul de excepție din acest sezon, gălățenii fiind în acest moment lideri în Liga I.

Partida dintre Autobergamo Deva și CS United Galați va fi LIVE pe pagina de Facebook ”Futsal Romania” și pe canalul de YouTube ”Futsal Romania”.

Tot mâine, la Sighișoara, revelația Pro-Tineret, locul 8 în eșalonul secund, primește vizita echipei Futsal Klub Odorheiu Secuiesc, locul trei în Liga I. Oaspeții, pregătiți de Jakab Zoltan, sunt într-o formă de zile mari. În ultimele trei meciuri disputate, două în campionat și unul în Cupa României, FK Odorheiu Secuiesc a înscris 30 de goluri și a primit doar cinci!

Luni, la Iași, va avea loc un alt meci interesant, Politehnica – City’us Târgu Mureș. Moldovenii vin după o înfrângere grea pe teren propriu, 1-11 în campionat cu FK Odorheiu Secuiesc. Cele două formații sunt vecine de clasament, City’us – locul 6, Politehnica Iași – locul 7, la patru puncte distanță.

Partida Colțea 1920 Brașov – Informatica Timișoara se va juca pe 25 februarie și va fi, de asemenea, transmisă în direct online.

Iată programul sferturilor de finală ale Cupei României:
19 februarie, ora 18:00
Autobergamo Deva – CS United Galaţi
ora 18:30, Pro-Tineret Sighișoara – Futsal Klub Odorheiu Secuiesc
20 februarie, ora 16:00
CSM Politehnica Iași – AS City’us Târgu Mureş
25 februarie, ora 19:00
Colțea 1920 Brașov – Informatica Timișoara

Partidele din sferturile de finală ale Cupei României se vor disputa într-o singură manșă. În caz de egalitate la finalul timpului regulamentar, vor urma două reprize de prelungiri a câte cinci minute fiecare. Dacă egalitatea persistă, vor urma lovituri de departajare (serie de trei).