CSMS Iaşi a pierdut primul meci amical al perioadei de pregătire, 1-3 (1-1) cu Classic Chişinău, campioana Republicii Moldova, meci desfăşurat marţi seară, pe “Futsal Arena FMF”, în apropiere de Chişinău. Ieşenii au deschis scorul prin Radu Pisică, dar gazdele au întors rezultatul prin trei goluri marcate din faze fixe. Antrenorul Gabriel Dobre, aflat la primul meci pe banca tehnică a Iaşiului, a folosit următorii jucători: Grigoraş – Pisică, Cataramă, Ruxandari, Vali Pricop, apoi Chiriac – Alex Pricop, Guţu, Mandea, Baboi, Şchiopu.

Gabriel Dobre: “Vrem să jucăm ofensiv!”

Deşi echipa a reluat pregătirile doar de o săptămână, noul antrenor Gabriel Dobre s-a declarat mulţumit de jocul elevilor săi şi speră ca în viitorul sezon să adopte un stil de joc ofensiv. “A fost un test util, iar la o săptămână de la reluarea pregătirilor jocul a fost destul de bun. Am luat trei goluri din faze fixe, dar în ansamblu jocul a fost bun. Cu siguranţă echipa se va transforma în bine. Eu sunt adeptul stilului ofensiv şi sper să jucăm pe atac, să facem spectacol. Poate la început vom scârţâi un pic, dar trebuie să avem răbdare. Eu sper să depăşim ce a fost anul trecut şi să terminăm undeva pe locurile 4-5. Am un lot competitiv la dispoziţie, îi cunosc pe băieţi, am fost adversari şi chiar coleg cu unii. Sper ca suporterii să fie alături de echipă şi sunt sigur că vom realiza lucruri frumoase împreună”, a declarat Gabriel Dobre.

Următoarele meciuri pe care CSMS Iaşi le va susţine în perioada de pregătire vor avea loc în cadrul Cupei Iaşului la futsal. Competiţia va avea loc la mijlocul lunii august, iar printre participante se numără CS United Galaţi, Classic Chişinău (Rep. Moldova) şi Pro Varna (Bulgaria).