După patru ani în care a fost condusă de Nelu Stancea, echipa de futsal CSMS Iaşi a reluat de câteva zile pregătirile cu un nou antrenor pe banca tehnică. Începând din această vară, constănţeanul Gabriel Dobre este noul tehnician al echipei din Copou, acesta efectuând deja primele antrenamente cu noii săi elevi.

“Am preluat echipa de câteva zile, pe majoritatea jucătorilor de la echipa mare cunoscându-i din campionatele anterioare. Suntem în semicantonament la Iaşi, facem zilnic câte două antrenamente, la LPS şi Sala Polivalentă, iar marţi, pe 26 iulie, vom juca în deplasare un meci amical cu campioana Republicii Moldova, Classic Chişinău, echipă care va evolua şi în UEFA Futsal Cup. Avem un adversar puternic, poate jucăm cu el prea devreme faţă de stadiul nostru de pregătire, dar până la urmă cred că va fi un test bun pentru noi! Eu la CSMS Iaşi vreau să fiu în principal antrenor, voi intra pe teren, ca jucător, doar dacă va fi cazul! Mă simt bine la Iaşi, un oraş extrem de frumos, iar CSMS este o echipă tânără, cu care se poate lucra şi face performanţă”, a declarat Gabriel Dobre.

În vârstă de 36 de ani, constănţeanul Gabriel Dobre are 32 de selecţii în naţionala de futsal a României şi este căpitanul naţionalei noastre de fotbal pe plajă. În cariera sa, noul tehnician al Iaşiului a evoluat la echipele Cip Deva, Balzan (Malta), Györi ETO (Ungaria), CS City’us Tg. Mureş şi Informatica Timişoara.

“Vrem să terminăm în primele 4 echipe ale Ligii I”

Team-managerul echipei CSMS Iaşi, Ionel Popa, a declarat că speră într-o clasare în primele patru echipe ale ţării în viitorul sezon.
“În Liga I ne dorim un loc în primele patru formaţii, iar în Cupa României vrem să jucăm din nou în final-four, deci în careul de aşi al competiţiei. Cred că putem realiza aceste obiective, cu lotul pe care îl avem în prezent şi cu noul antrenor Gabriel Dobre”, a declarat Ionel Popa.

Lotul echipei CSMS

Portari: Marius Chiriac, Ioan Grigoraş, Dragoş Călin (de la echipa de tineret U 19);
Jucători: Radu Pisică, Victor Mandea, Valentin Pricop, Alexandru Pricop, Andrei Despan, Radu Guţu, Bogdan Baboi, Bogdan Botezatu, Jodas Vives Antoni “Toni”, Mario Şchiopu, Liviu Ruxandari (revenit de la CS City’us Tg. Mureş), Narcis Cataramă (revenit de la Autobergamo Deva), Vlad Movilă, Robert Mircea, Cosmin Stan, Alexandru Panaite (ultimii patru de la echipa ieşeană de tineret U 19).