Ultima confruntare a rundei a pus față în față echipele City’Us Târgu Mureș și CSM Politehnica Iași. Creditați cu prima șansă, moldovenii s-au impus cu scorul de 9-4, la capătul unui meci spectaculos, pe care oaspeţii l-au controlat în totalitate. Golurile echipei pregătite de Nelu Stancea au fost marcate de Jodas Vives Antoni “Toni” (2), Liviu Ruxandari (2), Valentin Pricop (2), Joel Rios Oliva (1), Robert Mircia (1) şi Radu Guţu (1).

În cadrul aceleiaşi runde, Imperial Wet Miercurea Ciuc s-a impus, tot în deplasare, cu scorul de 10-4, pe terenul formaţiei Muncitorul Reşiţa.
După 15 etape, CSM Poli şi Miercurea Ciuc au câte 17 puncte, dar ieşenii sunt avantajaţi de rezultatele directe la final, după o remiză în deplasare şi o victorie în Copou.

Ieşenii au un program favorabil în ultimele trei etape din sezonul regulat, cu o deplasare la Spicom şi două meciuri pe propriul teren, cu Călăraşi şi Reşiţa, iar tehnicianul echipei din Copou speră la un punctaj maxim.

În condiţiile actuale, cu un buget foarte mic, cu un lot subţire, ar fi o mare performanţă dacă am ajunge în play-off, iar şansele sunt foarte mari. Totul depinde de noi. Suntem la egalitate de puncte cu Miercurea Ciuc, dar avem avantajul meciurilor directe. Mai avem de jucat trei meciuri, iar eu cred că putem obţine maximum de puncte. Dacă vom câştiga toate meciurile, vom merge în play-off”, a declarat antrenorul Nelu Stancea.

Luni, 26 februarie, vicecampioana CS United Galați s-a impus, tot în deplasare, în fața echipei Dunărea Călărași, 2-5. Victoria echipei Informatica Timișoara de sâmbătă de pe teren propriu, din uvertura etapei a 15-a, a rămas și singura a gazdelor. Patru dintre cele cinci meciuri ale rundei s-au încheiat cu victorii ale gazdelor!

Iată rezultatele și programul etapei cu numărul 15:

sâmbătă, 24 februarie
Informatica Timișoara – Spicom Sfântu Gheorghe 11-1

duminică, 25 februarie
Muncitorul Reșița – Imperial Wet Miercurea Ciuc 4-10
Futsal Klub Odorheiu Secuiesc – Autobergamo Deva 1-7

luni, 26 februarie
Dunărea 2005 Călărași – CS United Galaţi 2-5

marți, 27 februarie
City’Us Târgu Mureș – CSM Politehnica Iași 4-9

Clasament: 1. Informatica 41p; 2. Autobergamo 39; 3. Odorheiu Secuiesc 35; 4. United 34; 5. Dunărea 20; 6. Imperial Wet 17; 7. Iași 17; 8. Muncitorul 9; 9. Spicom 0; 10. City’Us -2

Programul etapei a 16-a:

CSM Politehnica Iași – Dunărea 2005 Călărași

CS United Galaţi – Muncitorul Reșița

Imperial WET Miercurea Ciuc – Futsal Klub Odorheiu Secuiesc

Autobergamo Deva – Informatica Timișoara

Spicom Sfântu Gheorghe – City’Us Târgu Mureș