Echipa de futsal Autobergamo Deva a anunțat transferul lui Cristian Obadă, ultima oară la CS United Galați. Internaționalul moldovean, unul dintre cei mai valoroși jucători din Liga I, revine astfel la formația din Deva, în tricoul căreia a cucerit în urmă cu trei ani titlul național.

„Bine ai revenit, căpitane! Astăzi sunt bucuros să anunț revenirea lui Cristi Obadă acasă la Deva. Am semnat un contract valabil de la 1 septembrie”, a scris, pe pagina sa de facebook, Dorin Popa, președintele clubului Autobergamo Deva.

Din cauza pandemiei de coronavirus, Autobergamo Deva a anunțat că renunță la cei trei jucători brazilieni transferați în această vară. E vorba despre Andre Deo, Ricardinho Sobral jr, plus antrenorul – jucător Emerson Dentinho.

„Din cauza situației COVID-19 din România și Brazilia, celor trei jucători cu care am perfectat înțelegeri le-a fost interzis accesul în aeronavele cu destinația România. În acest context, neavând vreo certitudine asupra vreunei date de acces, am anulat aceste înțelegeri de comun acord. Clubul va face toate sacrificiile necesare din punct de vedere economic pentru a participa la noua ediție de campionat național de futsal și va încheia noi înțelegeri cu futsaliști foarte buni, de naționalitate română. Obiectivele rămân neschimbate. Contăm și pe sprijinul Primăriei Deva și al suporterilor”, a mai spus Dorin Popa.