City’US Târgu Mureş, campioana României la futsal, a bătut palma cu portarul Miguel Angel Molina Davila, legitimat ultima oară la Autobergamo Deva, cu care spaniolul a cucerit sezonul trecut Supercupa şi Cupa României, informează site-ul oficial al grupării ardelene.

În vârstă de 31 de ani, cel cunoscut şi sub numele de "Gato", şi-a început cariera la FS Cormesa, după care a mai apărat buturile formațiilor spaniole FS Laguna, FS Vila-Seca și FS Salou. În România, în afară de Autobergamo Deva, Miguel Molina a mai fost legitimat la Sepsi Sfântu Gheorghe (în sezonul 2014-2015).

Brazilianul Carlão Ferreira, cel care a apărat până acum la City’US, nu va mai continua, se pare, la echipa pregătită de Cosmin Gherman.

City’US Tîrgu Mureș va evolua în Main Round-ul UEFA Futsal Cup, Liga Campionilor în futsal. City’US va evolua în grupa a 6-a, alături de formațiile ERA Pack Chrudim (Rep. Cehă), Pinerola Bratislava (Slovacia) și câștigătoarea grupei A din turul preliminar, unde se regăsesc: Apoel Nicosia (Cipru), Gentofte (Danemarca), ASUE Yerevan (Armenia) și Futsal Maniacs (Elveția).

Partidele se vor disputa în perioada 11-16 octombrie, la Chrudim.