Sursa foto: Facebook - Imperial Wet Futsal

Sala Sporturilor din Odorheiu Secuiesc va găzdui duminică, 28 martie, și luni, 29 martie, Final Four-ul Cupei României la futsal. Semifinala dintre Autobergamo Deva și finala competiției vor fi în direct la PRO X!

Iată programul Final Four-ului de la Odorheiu Secuiesc:

Duminică, 28 martie

16.00 Autobergamo Deva – Futsal Klub Odorheiu Secuiesc (LIVE PROX)
18.00 Imperial WET Miercurea Ciuc – Luceafărul Buzău (LIVE YouTube)

Luni, 29 martie

16.00 Finala Cupei României 2021 (LIVE PROX)

Dorin Popa: „Este ultima șansă de a mai salva ceva în acest sezon”

În prima semifinală a Cupei României față în față vor fi formațiile Autobergamo Deva și FK Odorheiu Secuiesc, deținătoarea trofeului. Cele două formații s-au întâlnit ultima oară în urmă cu o săptămână, în ultima etapă a play-off-ului Ligii I. Autobergamo Deva și FK Odorheiu Secuiesc au oferit un adevărat spectacol la Mirercurea Ciuc, disputa încheindu-se la egalitate, scor 5-5.

Autobergamo Deva nu va putea conta în continuare pe serviciile lui Cristian Obadă, dar l-ar putea avea la Odorheiu Secuiesc pe antrenorul-jucător Mimi Stoica, absent de la turneul de la Miercurea Ciuc din weekend-ul trecut. Osorio, care nu a evoluat în meciul cu FK Odorheiu Secuiesc de la Miercurea Ciuc, și-a revenit și e apt de joc. După ce a ratat prezența în finala Ligii I, Autobergamo Deva speră să prindă finala Cupei României. „Este ultima șansă de a mai salva ceva în acest sezon. Indiferent însă de ceea ce se va întâmpla la Final Four, din sezonul viitor echipa va arăta altfel. Vom restructura lotul, vom schimba strategia, vom schimba multe. Sperăm să câștigăm și să mergem în finală. Știm că nu va fi ușor, dar ne vom bate”, a spus Dorin Popa, președintele echipei Autobergamo Deva.

Jakab Zoltan: „Suntem optimiști”

FK Odorheiu Secuiesc reușea anul trecut marea surpriză a Final Four-ului Cupei României, după două victorii identice, 10-5, cu Futsal Club Dunărea Călărași în semifinale și cu Autobergamo Deva în finală. Calificați în Final Four-ul actualei ediții a Cupei României după succesul surprinzător, 4-2 cu CS United Galați, harghitenii spun că nu au ce pierde. În plus, au fost recuperați doi dintre oamenii de bază care au acuzat probleme medicale în ultima perioadă, Szécsi Barna și Bálint Andor. „Venim după trei meciuri foarte bune făcute la ultimul turneu al play-off-ului Ligii I. Atmosfera este una foarte bună, nu avem jucători indisponibili. Într-un cuvânt suntem optimiști. Nu avem ce pierde. Dacă e o echipă care are de pierdut ceva aceea e Deva, care la începutul sezonului a declarat că dorește să cucerească atât titlul, cât și Cupa României. Tocmai de aceea, Cupa României e foarte importantă pentru Autobergamo Deva. Dacă vom ajunge în marea finală, vom considera că am realizat deja o mare performanță”, a spus Jakab Zoltan, antrenorul echipei FK Odorheiu Secuiesc.

Iulian Trăznea: „Nu ne vom da la o parte”

În cea de-a doua semifinală se vor confrunta Imperial WET Miercurea Ciuc, finalistă a Ligii I în acest sezon, și Luceafărul Buzău, echipă aflată la primul an în Liga I. „Știm ce ne așteaptă, așa că nu ne facem mari iluzii! Vom întâlni cea mai în formă echipă din futsalul românesc în acest sezon, o echipă cu un lot foarte valoros. Pentru noi, ceea ce am realizat în acest sezon reprezintă ceva incredibil. Faptul că am adus Buzăul în Final Four-ul Cupei României la futsal e deja un mare premiu, o mare realizare. Tocmai de aceea vom juca, nu ne vom da la o parte, în ciuda adversarului. Vrem să ne întoarcem acasă cu fruntea sus”, a spus Iulian Trăznea, antrenorul echipei Luceafărul Buzău.

Articol de Adi Dobre